Jump to content

diskusija

Members
 • Content count

  1764
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by diskusija


 1. Veruj mi ja sam menjao i nijedni nisu bili tako dobri tj ni upola dobri kao fabrički. Pri tom ni fabrički kada ssam ih skinuo nisu izgledali bog zna kako kvalitetno ali su izgleda bili.. Tapacirung ima nekolicinu žabica i par šrafova. Jake su žabice tako da je najbolje da koristiš neke drvene ili plastične kajlice pa da sa njima. Fabrički zvučnici su zanitovani tako da ćeš morati da razbušuješ nitne, a ja sam i nove takođe nitovao jednostavno najlakše i najjednostavnije..

  Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока


 2. O Zvezdo kućo gde si?! Iskreno samo za iz zalemio ali bas bas pedantno i stavio na svakom spoju po dupli termo puržir tako da mislim da stvarno neće biti problema bar ne sigurno u skorije vreme. Jedino što sam primetio da ne radi to je svetlo u kabini ni u kom položaju. Nije mi jasno kakve to veze ima sa ovim poslom što sam radio..

  Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока


 3. Hvala na pomoći belia82! Uglavnom sinoć sve završio za danas mi ostalo bilo samo da sve lepo vratim nazad. Uglavnom sve radi i sve probano. Jedino si me sada malo zbunio sa tim što kažeš da treba da se skida treće štop svetlo i prslalica!!! Krivo mi što nisam slikao al sve reko aj da uradim još ovo pa još ovo i na kraju nisam imao tel pri sebi. Ja sam faktički samo trebao da poskidam onu unutrašnju plastičnu oplatu sa petih vrata da bih skinuo bravicu da nju direktno probam.. I naravno onu gumenu harmonikicu kao sa klipa jer se sva radnja tu odvijala.. Ako bude nekom trebalo neko dodatno objašnjenje tu sam..

  Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока


 4. Bukvalno je bilo kao što je kolega beli82 napisao tj da se skinula izolacija sa kablova i to ne sa jednog ili dva nego na šest.. Malo je reći da je očajan kvalitet kablova koji se pritom lome i njakaju maltene svaki dan. I ne samo da se skinula izolacija nego i pukvalno kao precvikani. Posao nije komplikovan ali iziskuje da mu se posvetiš onako malo pedantnije i sve se to lepo ponovo spoji.. Nisam slikao ali mogu sutra da škljocnem koju fotku. A situacija je bila maltene kao na ovom klipu čak i gora..  Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока


 5. Sutra planiram malo da se bakćem oko gepeka i brave pošto mi je više dozlogrdilo da spustam zadnje sediste i da se nesto protezem po gepeku da dohvatim onu polugicu. Koliko sam razumeo prvo i osnovno je da proverim taj snop kablova pa da onda idem dalje.. Ukoliko je to u redu skinuo bih bravicu i direktno probao na akumulator i ako radi do instalacije je.. Kontam da će biti cimanja ali nadam se otklanjanju problema..

  Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока


 6. Pa od nečega moram krenuti. Da sam imao vise vremena i kod sebe neku šipku ili nešto slično pa da sam čuknuo u alnaser samo da vidim da li je do njega. Mada kontam bar nekakve signale bi davao da je spreman za remont. Ali sve do jednom mozda je bas ovo jedan od signala riknjavanja. Moraću malo da se pozabavim i kablovima da ih malo isproveravam. Sada počinje što se kaže "lov u mutnom" ili ti ono majstorsko " može biti, a ne mora da znači"!!!

  Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока


 7. Znam da nije preporučljivo paljenje na gurku ali u tom momentu jadino izvodljivo. Ne bih imao nikakav problem da neće ni dalje da upali tj nešto je crklo tj pokvrailo se i ok. Odem kod majstora i rešim kvar, ali ovako sada nemam pojma. Što se kaže izgubio sam poverenje i sada ću stalno da razmišljam hoće li mi se neko naći da pomogne sa guranjem u datom momentu.. Baš bzv kvar. Ali bih morao od nečega početi najverovatnije dijagnostika pa videti šta dalje..

  Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока

×