Jump to content
FAS Goran

vik

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

About vik

  • Rank
    Regolari

Contact Methods

  • ICQ
    061-14-35-777
  • Yahoo
    smart.televizori@gmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Subotica

Recent Profile Visitors

5193 profile views
  1. Cao drustvo. Da li ima koga da mi pomogne? Ugradjeno je u Punto II 2002. god. iznad zadjih tockova PVC podkrila (kupljene nove iz radnje) i tada se ispostavilo da PVC obloge koje zatvaraju supljinu zadnjeg branika nisu montorane tj. nema ih fabricki ili iz nekog drugog razloga u koje ne ulazim. Gde da se kupe ove PVC obloge velicine A4 formata i koja im je fabricka kataloska sifra? Nesto sam nasao u EPER ali mislim da to nije ta sifra i zato necu ni izneti ovom prilikom. Kako mi je poznato zadnji branici nisu isti kod 3 vrata i 5 vrata samim time ni ove PVC obloge koje zatvaraju suplinu zadnjeg branika.??? Saljem fotografiju na kojoj je obelezeno zutim krugom o cemu govorim. Hvala i pozzz
  2. cao drustvo. molio bih pomoc. posedujem kola sa crnom akrilnom bojom. neko je pre mene presao sa korekturom (ona bocica sa pemzlom "color mix c15 gloss black") po povrsinskim ogrebotinicama. kako to da skinem? benzin kako rece igogitar.? i koju pastu da koristim posto sam nasao ovo ali ne znam da li ce ova crna politura to prekriti sve ogrebotinice tj. ne znam da li ovo da koristim ili bezbojnu polituru.? ne znam ni da li je ovo vosak ili je politura + vosak ili je sve u jedan ili sta je vec.? razumem nemacki ali nisam nikada radio sa sonaxom nego sa preventom. dakle, da li crnu polituru da korsitim da prekrijem sve ogrebotine i posle njega suvim pamuk krpom predjem i to je to sve ce da cakli ili da zaboravim ovo i da krenem sa bezbojnom ali sta onda sa beli ogrebotinicama? pre sam kola ima metalik tamo sam znao sta i kako. inace auto cakli i bez poliranja svi misle da je nov auto. hvala na sugestijama i na pomoci.
  3. mislim da je on sa foruma: http://www.kupujemprodajem.com/-SERVIS-FELNI-poliranje-farbanje--656932-oglas.htm?filter_id=22389117 ekstra lepo radi
  4. mislim da je bolje da nadjes neke super felne i da ti forumas koji farba, sredjuje felne da u zaviznosti od boja kombinacije (boja vozila; recimo crveno - plafon beo) taj dizajn da prati i na tockovima sa ili bez bele boje i da imas unikatne felne koji se savrseno uklapaju ustil vozila. mislim da umesto 500e-650e mozes da imas takav set pa makar i dva seta i jeftinije proci. razmisli. kreativnost i vreme samo ti to treba. posle mozes kad-god kupiti original alu set.
  5. http://www.polovniautomobili.com/oglas3318467/alu_felne_original_za_fiat_500/
  6. http://www.polovniautomobili.com/oglas3417015/17_alu_felne_5x98_fiat_500l/
  7. ciao drustvo. imam samo ovaj jedini O.Z. felgu od 15" i ne znam kome bi dobro doslo kao ispomoc ukoliko ima jedan los ili kao rezerva ili kao cetvrti ili koja vec kombinacija je u pitanju od osobe do osobe. ne znam link do forumasa koji PROFESIONALNO reparira felge i ove RETRO felge u veoma moderno izdanje ili u original postavu istu. meni se felga veoma svidja ali nemam ostale cetiri, posto je felga poverena meni da je prodam, jel auto godinama pre prodato sa alu felgama a ovaj je bio izvadjena jel je koriscena kao rezerva. cuci u garazi i ceka da vidi drumove. jadna zeli ici u zivot pa da joj pomognemo moja felga: resenja ili original ispostava sto se tice cepova (ovaj, tj. prvi je zakon - sve zavisi od cepova a manje od felgi, jer cep je tacka na slovo "i" a slovo "i" mozes farbati kako god zelis ukoliko cep zeznes - ovo je moje subjektivno misljenje o felgama - felgu proizvesti tesko da mozes (alu polutka i CNC masinom) a cep mozes ukolikos se malo potrudis http://www.polovniau..._16quot_5x1143/ ili http://www.kupujempr...ter_id=26425404 NAMERA NIJE DA NEKOG ILI NECIJI PREDMET PRODAJEM ILI REKLAMIRAM.
  8. http://www.kupujemprodajem.com/Zadnji-i-srednji-lonac-5111704-oglas.htm
  9. @DraganUS kako mi je poznato mogu na Stilo, ali za Stilo dolikuje neke druge felne - mogu i jeftiniji (retro - starije felne sa fiat okruglim stikerom) - stvar je ukusa - imamo na forumu kolegu, koji farba felne, vari i ispravlja, tako da nije fazon imati istu felnu - felna je zato da ima cipele koji niko od drugis stilasa nema - ali ako pratis originalnost onda original 16" kupi
  10. ciao friend. evo nekih pomoci http://www.polovniautomobili.com/oglas3221255/alu_felne_4x100_17quot_fiat/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3014332/felne_grande_punto_sa_gumama_r17/ ovo ja prodajem: http://www.kupujemprodajem.com/Grande-Punto-ili-Linea-gumene-patosnice-5135841-oglas.htm/
  11. pozdrav svima, @ zilavi1981 da li bi operacija uspela na sledeci nacin u original fabrickoj sivoj boji / fabrickoj izvedbi: kako i sam kazes, da su crni brojevi i R plastika, dakle, preso bi bezbojnim lakom preko njih (recimo: zenskim bezbojnim lakom za nokte sa tom malom pemzlicom) i nakon toga orig. met. sivim speyom 2-3 puta i to je to, nakon kada se osusi parada, krenes fino da skines skalpelom sa brojeva i slova met. sivu boju i ispod njih bezbojni lak i odjenom vidis fino original crne plasticne brojeve i R, a nakon toga, 2-3 puta preko cele plocice bezbojnim lak sprayom i gotova stvar.? ili gresim ne bi islo?
  12. Milan-BG druze gospodin brazilac trazi original radkapne kao sto sam i ja trazio za Stilo (ja cak nisam ni hteo da kupim nove sa razlogom, nego polovne ali ocuvane i uspeo sam), nece da narusi izgled kola tj. sve zeli da bude u originalu.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...