Kele101 0 Posted August 12, 2010 Pozdrav svimaDanas kad sam prckao nesto na kolima primetio sam da mi je plasticna cev od usisne grane na koju se nadovezuje crevo od filtera vazduha dosta zamasceno, odnosno sve je od ulja cak i ventilator hladnjaka. Na meracu nevidim da mi nedostaje ulja, i nikad mi nije bilo do sada tako nauljeno pa me interesuje zbog cega se povecava kolicina ulja koje izbija na odusak.Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted August 12, 2010 Meni je tako bilo posto mi je puklo crevo za vazduh (izmedju filtera i grane) odozdo. Posto nisam nasao nigde novo crevo, izbandazirao sam staro i od tada nemam ulja na tom mestu niti na ventilatoru.Inace, nivo ulja se nije menjao, odnosno nije trosio vise od uobicajenog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kele101 0 Posted August 12, 2010 Ok, provericu sutra to crevo mada nisam primetio da je nauljeno kod samog spoja, vec na usisnoj grani.Pa se sliva i kaplje na ventilator.Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
rakipro 0 Posted August 16, 2010 Kele101 da li si resio problem,mene to isto muci? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted August 16, 2010 postoji gumica sa donje strane plasticnog dela koji se srafi na deklo, a i par puta je bilo da popuste srafovi koji to drze Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kele101 0 Posted August 17, 2010 Bas ta gumica je bila problem, odnosno sraf koji drzi dva dela izmedju kojih se nalazi gumica je pukao i olabavila se veza, sraf je zamenjen i sad nema vise curenja, posao je dosta jednostavan jedini problem je sto mora da se skida usisna grana. Quote Share this post Link to post Share on other sites