Pa malo ste cekali isto kao i ja da napravim neku turu od 700-800 km u cugu da vidim kako se ponasa auto.Isao sam do Sjenice i nazad preko Guce i Ivanjice i utisci su sledeci:
1.potrosnja je oko 5,5 litara sa sve klimom,i nisam ga stedeo bas ni malo.
2.ubrzanje u 4 (znaci od 70 do 110) je odlicno,nijednom nisam morao da trazim nizi stepen prenosa a nizao sam i po 2 kamiona odjednom
3.nizbrdo je treca ko hill holder znaci skloni nogu sa gasa i uzivaj... ne treba ni kocnica sem ako nije bas lakat krivina.
4.nisam primetio da nesto zanosi i ne ulazi lepo u krivine ponasao se kao pegla(ne bas kao a 6 ali tu je) iako treba da menjam makaze pozadi
5.gepek je cudo,stale su jedno cetri velike kese sa igrackama ,kofer, dve putne torbe ,laptop,i svasta jos(zao mi je sto nisam slikao!)
6.sedista su ok. ja imam 1,85cm i 110 kila pa me nista nije bolelo posle voznje.
Tako da kad se sve sabere zadovoljan sam i prezadovoljan. Auto ima 120 ks i pitam se samo kako ide 150 ks kad je meni ovo sasvim dosta. Sve se vise odusevljavam i znam da sam napravio dobar izbor! Eto ako ima pitanja tu sam.
Edited by tikvaton, 15 July 2010 - 19:33.
idem sutra ponovo na put pa cu da slikam pre pocetka puta i kad stignem pa stavljam slike.moguce je da komp laze. po gradu mi trosi 8.5.po kompu. kolika je tvoja potrosnja po gradu?
Hvala Kejd,jedan je fishermanPored toga sto je super Croma, odlicnan je i Feshermans Friend u kutijici
0 members, 0 guests, 0 anonymous users