cobe 0 Posted April 27, 2009 Ukratko o automobilu njegovi tj moji počeci i faze ćuniranja istog...Godište auta je 2003, prvi vlasnik, boja je crvena 74 po knjizici sto nema veze s vezom..elem, prvi radovi na autu se vide iz prve ture slika, vremenom citajuci forume kapiram da mi je auto ciganija teška, pravim plan u glavi zatim u fotošopu realizujem konacnu verziju auta i prema njoj sam se vodio do danas...Do sada uradjeno je sledece: Spusten napred prvo 3 kruga sabijana opruga zatim te iste su isecene za ta 3 kruga, gibanj peglan i ubacena 3 platna i tako je i sada, tvrdo punjeni amotizeri, dvogrli karburator, kečeva dvocevka, srednji protočni lonac i zadnji buvljani lonac... Felne ATS Classic 7j sa Fuldama 175/50 r13, brezoni 8cm, clear glass farovi, čardžer maska, 2 sparco kadice, luisi volan, alarm i centralana brava, retrovizori nov tip, biiip li ga ne znam ima li sta jos... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted April 27, 2009 Cobe! Napravi ti ferarija od jugića... Šta je sa motorom sve radjeno? Ovo koliko vidim ladno ide 170 .... na koju foru? Šta mu je sve radjeno na makini? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cobe 0 Posted April 27, 2009 @DamjanovićSto se ferarija tice slike cu okaciti kasnije a sto se motora tice ako ti kazem da nije dirano nista na njemu ne znam koliko ces mi poverovati osim tog dvogrlog a ovo je bilo na plin....imam svedoke da je auto na novosadskom putu isao po kazaljci 180 na plin sa nas trojicom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 27, 2009 Priznaj da si mu tjunirao brzinomer Fin jugic, definitivno mu lepse stoje bele felne.Volim "charger look" masku na jugicu Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted April 27, 2009 komshija ovo je ozbiljna evolucija auto je sad drk drk kaci nove slike nemoj muciti ljude Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 413 Posted April 27, 2009 Sjajno, na ulici je još jedan jugo sa ručno rađenim vešanjem, sa maskiranim farovima i belim štopaljkama...i ide 180 Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted April 27, 2009 oktopode, obrati pažnju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
cobe 0 Posted April 27, 2009 @VukPusti decka vidis da mu se svidja auto.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cobe 0 Posted April 27, 2009 kad smo kod ferarija... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted April 27, 2009 Yuge je super.Samo mi je jedna stvar zapela za oko.Na prvim slikama si imao zanimljiv volan,americka skola.Zamenio si ga za relativno klasican.Inace svi ostali elementi su isli stalno u plus.Hoces li nesto raditi na spoljnom plastikama ili ce ostati ovakav? Quote Share this post Link to post Share on other sites
cobe 0 Posted April 27, 2009 Gde si ti video zanimljiv volan pa jos americka skola? volan sadasnji ne diram moze samo jednog dana da padne neka momo, sparco, omp varijanta a sto se spolja tice ide u patos pozadi i mozda jednog dana 8j za nazad al to je vec daleka buducnost... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 27, 2009 Felnice su sjajno legle.Apropo ferarija, bespotrebno si opteretio stranu, trebao si da okacis samo fotke koje su uspele. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted April 27, 2009 Lici na onaj evolucioni crtez,majmun,pa se uspravlja kroz faze do coveka.... :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted April 27, 2009 (edited) Ne zezajte ljudi, stvarno je legao uz ferarija, makar bile i telefonske slike. Ko "nakonjče". Šalu na stranu, boljeg jugića nisam skoro video. Edited April 27, 2009 by Damjanović Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted April 27, 2009 Javi se na PP da se dogovorimo za onaj USB, od Vukadina kao posrednika nema nista.. prezauzet je maloletnicama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted April 28, 2009 Pre bih se okrenuo za ovakvim jugom, nego onim ferarijem. Stvarno svaka cast. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted April 28, 2009 jugo zaista izgleda opako,a verovatno tako i ide,koji god da je auto ovako sredjen,bez obzira na marku,vidi se da je ulozeno dosta truda,svaka cast za entuzijazam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
John 0 Posted April 28, 2009 Spusti malo taj volan, ovako je kao u IKARBUS-u. Ostalo je sve 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
cobe 0 Posted April 29, 2009 ne mogu da spustim volan imam zeder... Quote Share this post Link to post Share on other sites
punto_maffia 0 Posted April 30, 2009 e jugic je uvek bio zanimljiv projekat za budziti, bravo za jugeta stvarno je lepo uradjen!one ATS Classic sam ja trazio davno davno, za kadetta josh. tad ih nije bilo cak ni u rasparenoj varijanti. Ma jugic bombona! Quote Share this post Link to post Share on other sites
cobe 0 Posted May 7, 2009 by: Vukašin ljubi ga baba tako slatkog.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted May 8, 2009 Visina na ovim fotkama nije merodavna posto ti vuk sedi napred Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted May 28, 2009 Sve je super prijatelju, ali gde ga zaprzi na 170km/h tako hladan motor, to ti nije bas najpametnije, ali dobro, sve ostalo svaka cast na trudu uspeo si da od yuga napravis nesto.Pozz..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted May 28, 2009 (edited) Sve mogu da shvatim ali toliku brzinu iz tog motora - ne mogu. Ili si mu polirao "grane", menjao karburatore, radio vudu-magije, da si uradio 143-145, razumeo bih sve, ali 170 sa tolikom snagom - teoriski je nemoguće. Ali i ako si to uspeo, ajde, verujem ti, na primer, čuvaj ga, mazi i pazi - jer to je čudo! Zašto ti ovo sve pričam: Jer sam sa Poršeom koga sam koristio pre dvadesetak godina postizao po brdslim putevima 180, sa BMW-om 2002 ti skoro 200, samo što mi uši nisu otpale... Sa svojom Lybrom i 120 ks pred Vidikovcem sa strane Ibarske magistrale prema Beogradu -190 samo što neprevrnuh auto... silna je masa i snaga potrebna za tu brzinu. Proveri molim te brzinometar sa satom - tahimetrom, za koje vreme prolaziš kilometar pri toj brzini, odmah ćeš videti koliko ti je tačan.... A ako jeste-čuvaj tu makinu i ne vozi je više toliko, jer je to stvarno čudo nevidjeno!!!I druga stvar koja se neće dopasti ljubiteljima debljih guma.... Vozilo sa debljim gumama ima veći otpor nego sa onima koje su standardno projektovane za auto. Samim tim i očekivana maksimalna brzina.Treća stvar - vozila sa većim prečnikom točkova imaju manji obrtni momenat, tako da prilikom ubrzavanja nećeš imati vučnu silu kao kod manjih manjih točkova, ali ćeš zato imati veći brzinu...sa znatno većom potrošnjom!.Postoji jedan princip kojeg ja kao inženjer veoma poštujem. Projektanti svakog tipa vozila odredjuju dimenzije točkova prema težini, dimeziji i stabilitetu vozila. To su optimalne karakteristike.Ukoliko želite veće toćkove, ili šire gume - radite nešto sa motorom - jer će rezultati devastirati opšte karakteristike i vozne osobine vozila. Edited May 28, 2009 by Damjanović Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted May 28, 2009 Pa sat mu nepokazuje tacnu brzinu kao nijedan, do 100-tke je mozda i tacan ali sve preko toga laze a na yugu bogami i najvise, neka stavi GPS pa nek izmeri i eto ti koliko je isao, jer je nemoguce da sa 55HP izvuce toliko, ali u svakom slucaju odlican primerak yuga cuvaj ga i nemoj tako hladnog da ga teras do "170".Pozz........ Quote Share this post Link to post Share on other sites