sasa99 0 Posted April 18, 2009 Koliko znam Lybra ima Simensovu G3 navigaciju koja ide u prtljaznik + posebnu konzolu. Kakva su iskustva sa navigacijom i ugradjenim telefonom? Gde se moze nabaviti polovna u dobrom stanju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted April 19, 2009 mislim da mape nisu uradili za nase krajeve,ali raspitaj se malo da ne kupujes dzabe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoran SM 1 Posted April 24, 2009 Ne nemaju mape za naše krajeve. Ide Siemens G3 ista se čini mi se stavlja u Alfu 166. I prilično je oštra cena, od 250€ polovna do 500€ nova. Iskustva nemam jer nemam navigaciju ali ljudi na netu kažu da je OK. Koliko vidim samo da ti je neko pokloni sa sve centralnom jedninicom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted April 25, 2009 Jel to može da su kupi u Tempu ili Metrou za 9.500-11.000 din i da se namesti na prednji levii deo šoferšajbne i da služi.... za duplo manje pare nego polovni i četvorostruko manje nego novi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
LanciaFreak 0 Posted June 1, 2009 telefon je super stavis obicnu bilo koju sim karticu i sve radi cak mozes i poruke da kucas Quote Share this post Link to post Share on other sites