Zoran123 0 Posted July 1, 2024 Pozdrav. Imam problem sa plinom. Kada je auto vruc, boca pozadi nece da “cakne” i prebaci na plin. Drzim dugme za prebacivanje i samo ono zapisti ali i dalje ostaje na benzinu. Sve dok se ne ohladi auto ispod 90 stepeni tek onda hoce da prebacuje. Da li je mozda neki problem sa ventilom u boci? Hvala svima unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 15974 Posted July 1, 2024 Senzor temperature rashladne tecnosti... Ili MAP senzor. Jedno od ta dva. Dijagnostika bi pomogla u utvrdjivanju problemaSent from my STK-LX1 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoran123 0 Posted July 1, 2024 (edited) Hvala na odgovoru. Bio sam kod majstora on ga je kacio na dijagnostiku ali mu je izbacivao “uknown error” i na kraju je rekao da je crkao map senzor. Mislio sam da je senzor temperature plina, ali nije do njega posto sam ga skinuo i probao rucno da prebacim ali ista situacija Edited July 1, 2024 by Zoran123 Quote Share this post Link to post Share on other sites