Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Fiat pojednostavljuje način na koji kupci biraju novi automobil

Recommended Posts

rsz_hp_fiat_pro_fiat_professional_range.jpg

  • 3 jednostavna koraka za konfiguraciju svih FIAT vozila: model, boja i komplet.
  • Nova struktura FIAT porodice jednostavnija je nego ikada: svaki model dolazi s jednim dodatnim paketom opreme, tri kompleta i jednom najluksuznijom verzijom.
  • FIAT Professional LCV gama je takođe unapređena prema istoj strategiji.

FIAT i FIAT Professional pojednostavljuju svoju liniju proizvoda kako bi ponudili još jednostavnije i intuitivnije korisničko iskustvo. Prvi put, ova dva brenda omogućiće kupcima da konfigurišu novi automobil ili lako komercijalno vozilo u samo 3 jednostavna koraka, kako preko interneta putem komercijalnih sajtova ovih brendova, tako i u auto salonima.

 

Od danas, sve što kupac treba da uradi jeste da izabere svoje omiljene karakteristike automobila tako što će odabrati model, boju i komplet kako bi konfigurisao svoje novo vozilo. Dostupna su tri nova kompleta - Style, Tech i Comfort - koja odražavaju ukus i zadovoljavaju potrebe kupaca brenda FIAT. Kompleti su kreirani tako da se njihov sadržaj ne duplira. Na ovaj način, mogu da se kombinuju međusobno bez ikakvih ograničenja ili komplikacija za kupca. Pored toga, kako bi bilo još jednostavnije, svi kompleti koštaju isto na mesečnom nivou. Na kraju, kako bi zadovoljio potrebe najzahtevnijih kupaca, FIAT nudi jednostavno, a ipak kompletno rešenje: potpuno opremljenu luksuznu verziju, dostupnu za sve modele. Ova sveobuhvatna verzija uključuje sve sadržaje iz tri navedena kompleta plus dodatne mogućnosti. Ova luksuzna verzija za Novi 500 zove se ''La Prima by Bocelli''.

 

FIAT Professional takođe sprovodi novu strategiju ponude, zasnovanu na FIAT-ovom konceptu pojednostavljenja. Prema tome, sva laka komercijalna vozila dolaze sa jednim dodatnim kompletom, međutim, s obzirom na složenost i jedinstvenost svakog od njih, dostupna su u različitim tipovima karoserije i dodatnim specifičnim kompletima ''prilagođenim misiji'' kako bi se proizvod prilagodio različitim profesionalnim potrebama kupaca. Napravljeni da zadovolje najvažnije kategorije (''Mogućnosti i konverzija'', ''Udobnost i funkcionalnost'', ''Podrška za bezbednost i vožnju'' i ''Stil''), različiti kompleti mogu da se nadograde pojedinačnim dodacima kako bi se kreiralo rešenje ''po meri'' zasnovano na sopstvenim profesionalnim potrebama.

 

stellantis logo vesti.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...