Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
ortakov

P: 2007 Opel Astra H 1,3 CDTI

Recommended Posts

Na prodaju Astra H, 350 000 km, moj automobil već 4 godine

Auto je održavan "za sebe" tako je i vožen i letos mi je ispala akcija i kupio sam nov 500L.

Bilo mi je žao da prodam dobar, očuvan i održavan auto, sredio sam ga dodatno, nove diskove, pločice, nešto na trapu, ulje, filteri itd i poklonio sam ga svome ocu.

Na žalost, on je sada već dosta star i nisu mu produžili dozvolu, tako da je za zadnjih 6 meseci prešao oko 300 km i potrošio četvrtinu rezervoara (a kada sam mu ga poklonio, napunio sam ga, pored svega što je urađeno).

Ima lep paket opreme, skoro nove letnje gume, alu felne...

Ima nekih ulaganja, ništa hitno i sve će biti predočeno zainteresovanim kupcima.

Cena na PA je 2900€

Ne bih ga prodao ispod 2700€ što je ujedno i cena za forum

Telefon: 064-633-89-53

Ili na PP

 

IMG_20210313_164301.jpg

20171127_182952.jpg

20171018_115528.jpg

20171018_115604.jpg

20171018_115630.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Automobil je registrovan do 18. avgusta 2021 godine

Nalazi se u BG, naselje Borča

 

Od ulaganja ima sređivanje klima uređaja. Ja sam koristio tako što odem i napunim klimu pre leta, to drži do kraja leta i tako iz godine u godinu, nije mi smetalo. 

Prilikom poslednjeg dopunjavanja, pitao sam šta je u pitanju, majstor je rekao "nešto" ne razumem se baš najbolje, polovno košta 50€ a novo, kinesko 60€ 

Obzirom da je auto ostao u porodici, baš me je i bilo briga da namaštam.

Sve drugo je ispravno.

Ko želi, može da polira, farba i sl. ima sitnih oštećenja od parkiranja po gradu.

Ono što je bitno, recimo, plivajući zamajac se ne čuje, ne lupa, kada se pali automobil i kada krećem iz mesta. Nema podrhtavanja, lupkanja i sl.

Kada se motor ugreje, potrošnja na leru je između 0,4l/h i 0,6l/h što je, kako su meni objasnili, pokazatelj da su dizne dobre.

Menjač se ne čuje, tj. obzirom da je to "čuveni" M32 - opel, nema buke u 5. i 6. brzini. Ja ga nisam servisirao, a ne znam da li je ranije to servisirano.

 

Od opreme, ono što je zanimljivo, recimo, ima prskalice farova :) koji rade, tako da ko želi, mislim da može lako instalira ksenone ;) meni to nije bilo bitno.

Ima tempomat, grejače sedišta, kožni volan, komande za radio na volanu, naslon za ruku, lubmalnu podršku za leđa a sedište vozača se pomera praktično u svim mogućim pravcima. 

Ima i kuku, koju nikada nisam koristio, skinuta je i ne znam gde je :) ali, pronaći ću je, nije problem.

Rezervni točak je fabrički, nov.


Jedan dodatak, pre dve godine, pokvarila se sijalica za poziciju, pozadi. Kada sam skinuo ceo onaj far, sve sijalice su bile originalne, na njima je stajao datum 2007 !? 

 

Auto nije havarisan, prevrtan, farban i sl.

 

Generalno, ja sam veoma pozitivno bio iznenađen kvalitetom izrade i kvalitetom materijala, voznim karakteristikama, potrošnom, udobnošću i sl. Dobro, ja sam malo čudan, nemam problem sa tim, nisam zahtevan ali auto je stvarno dobar (ne govorim o ovom mom automobilu već o modelu).

Jedina ozbiljna mana koja mi je išla na živce jeste nedostatak mesta za bilo kakvu flašicu.

 

Auto je nepušački, nikad nije zapaljena cigareta unutra.

 

Kvalitet izrade je daleko iznad kvalitata izrade u odnosu na 500L koji sam kupio nov prošle godine u visokom paketu opreme CROSS. 

Nema teoretske šanse da unutrašnjost ostane na istom nivou kao i kod opela za 13 - 14 godina, tj, tako se bar meni čini u ovom trenutku.

 

Slike ću postaviti kasnije 

Edited by ortakov

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...