Jump to content
FAS Euroauto Goran
neshaoct

Patrola do Bugarske (Nesebar & Sunčev breg), i Turske (Sarimsakli) 2020.

Recommended Posts

Ekipa emisije SAT putovala je do bugarskih letovališta na Crnom moru, tačnije do Nesebara i Sunčevog brega. Iako su bugarske vlasti uoči finalizacije ove emisije potpuno zatvorile granice za naše državljane na 15 dana, ipak je dobro pogledati ovu emisiju koja će svakako mnogima, od 1. avgusta, poslužiti kao svojevrstan alat za putovanje. Videćete kako izgleda putovanje dugo preko 700 kilometara, kakve opasnosti i lepote vas očekuju na putu, ali i kako izgleda primorje u doba korone.

Takođe, videćete i skraćenu reportažu o putovanju do Turske, tačnije do Sarimsaklija:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odgledao juce, steta sto skrsise one dve pumpe odmah iza bugarske granice, uglavnom sam pikirao da do njih dodjem malo ispred rezerve :D . Posto je cena goriva u Bugarskoj drasticno niza nego kod nas, maltene na identicnom nivou kao u BiH. A ne kazu koja je prva sledeca pumpa i koliko daleko.

Naravno, ima drugih usput, ali konkretno se secam za "Shell" kada sam zadnji put isao na tu stranu - sledece njihove pumpe su 50-ak km dalje u Sofiji. Ali mora da se silazi sa Severne tangente i ulazi ka centru. Prva sledeca je tek negde ispred Plovdiva. Ko se na onom (u emisiji opisanom) racvanju odvaja ka Svilengradu, ima i njihova pupma pred samim granicnim prelazom, mesto Kapitan Andreevo. Samo da se ne zaje*e kao ja :D , posto je gorivo na istom tom Shellu, samo par kilometara dalje u Turskoj jos jeftinije. S tim da je u TR dizel jeftiniji od benzina, a oba se vrte oko nasih 90 kinti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...