Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

thestraightpipes.jpg TheStraightPipes: 2024. BMW X6 M60i

 

X6 M60i ima 523 konjske snage i 750 Nm obrtnog momenta od 4.4L twin-turbo V8 motora uz 48V blagog hibrida:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manhart BMW MHX6 700

 

237528-Manhart x6 04.jpg

 

Nemački Manhart prikazuje još jedan modifikovani BMW X6 M (F96), uz napomenu da je ovo unikatni projekat. 

 

237529-Manhart x6 03.jpg

 

Manhartov paket za modifikovanje BMW-a X6 M podrazumeva i 4.4 V8 TwinPower Turbo motor pojačan na 730 KS i 900 Nm obrtnog momenta.

 

237530-Manhart x6 02.jpg

 

U Manhart paketu su i elementi od ugljeničnih vlakana sa zlatnim akcentima (prednji spojler, otvori za vazduh, proširenja blatobrana, pragovi, zadnji difuzor, zadnji spojler...), a tu su i sportski izduvni sistem od nerđajućeg čelika (izduvne cevi od po 100 mm), set novih točkova od 23 inča, gume 315/25, jači kočioni sistem, kočiona klešta u boji zlata, modifikovano oslanjanje (auto je 30 mm niži), kao i trkačke trake u boji zlata i doterani enterijer (elementi od ugljeničnih vlakana, patosnice) i ''01/01'' oznaka.

 

237531-Manhart x6 01.jpg

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Larte Design BMW X6

 

larte x6 03.jpg

 

Nakon što je krajem prošlog meseca predstavio svoj paket modifikacija za BMW XM, Larte Design sada prikazuje i svoju ponudu za BMW X6. I ovde je naglasak pre svega na spoljašnjem dizajnu, sa ugljeničnim vlaknima i kompletom većih točkova.

 

larte x6 02.jpg

 

U paketu su između ostalog hauba, prednji spliter, maska od ugljeničnih vlakana, obloge bočnih retrovizora, bočni pragovi, zadnji spojler, izmenjeni zadnji branik sa difuzorom, set točkova od 21 do 23 inča i nove izduvne cevi.

 

larte x6 01.jpg

 

Cena paketa sa kompletom od ugljeničnih vlakana je 32.300 evra, pri čemu elementi mogu da se kupe i pojedinačno.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

carwownovi.jpg CarWOW: BMW X6 M60i

 

Ovaj Coupe-SUV jeupravo prošao kroz facelift. Ima promena i spolja i unutra.

Kada je u pitanju izbor motora, X6 je dostupan samo sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem - bez hibrida, i bez električne varijante. Početni nivo je 3.0 turbo-benzinac sa 6 cilindara , dok je na vrju ovakav M60i sa 4.4 twin-turbo V8 motorom. Daje 530 konja, isto kao pre facelifta M50i.

BMW X6 facelift počinje sa cenom od skoro 90.000 evra, dok ovakav M60i košta oko 135.000 evra:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Manhart BMW X6 M

 

Manhart BMW X6 M

 

Manhart je pripremio nov karbonski paket za X6 M, čime ga je učinio vizuelno agresivnijim, ali mu je i povećao snagu. I dok su neke komponente korišćene za modele pre facelifta ostale iste, nemački tjuner je morao da razvije novi prednji spojler, umetke za branike, detalje zadnjeg branika i dodatke za krila.

 

Manhart BMW X6 M

 

Vizuelno, X6 M je dobio haubu agresivnijeg izgleda sa naglašenim ispupčenjima koja ukazuju na snagu motora. Branik je sličan standardnom, ali dobio je karbonske detalje na pravim mestima. Sportski pragovi stvaraju iluziju nižeg oslanjanja, što doprinosi sportskom stavu. Tu su i dva spojlera, jedan na krovu i jedan na vratima prtljažnika, kao i dodatke za blatobrane i zadnji branik. Karbonski delovi ne samo da unapređuju izgled, nego istovremeno poboljšavaju aerodinamiku i smanjuju težinu automobila, ali preciznih detalja o tome nema. Kupci od Manharta mogu da kupe komponente odvojeno tj. samo one koje žele.

 

BMW je predstavio X6 M facelift prošle godine sa 4.4 twin-turbo V8 motorom, koji razvija 625 KS i 750 Nm obrtnog momenta. Ako to nije dovoljno, Manhart podiže snagu na više od 800 konja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...