Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
neshaoct

Cars & Coffee Italia

Recommended Posts

Cars & Coffee Italia - događaj koji se pamti

 

cars%20coffee.jpg

 

U Americi, Cars and Coffee mitinzi predstavljaju njihove domaće brutaliste kao što su Mustang, Corvette i Camaro automobili. U Italiji, međutim, stvari izgledaju nešto drugačije i daleko privlačnije, makar nama koji posmatramo odavde.

 

Tokom prethodnog vikenda u ovoj zemlji je održan Cars & Coffee Italy događaj koji je svetu pokazao samo najlepše što može biti ponuđeno iz sveta super i hiperautomobila, dok je vazduh u okolini bio prepun dima i zvuka uraljućih mašina koje dolaze sa najmračnije strane evropskog automobilizma. U SAD i mnogim drugim drugim zemljama širom sveta, policija odmah nastupa nakon bilo kog većeg remećenja javnog reda i mira ili prekoračenja brzinskih ograničenja, ali ovo nije slučaj sa Italijom u kojoj vlasti nisu ni u jednom trenutku pružile bilo kakvu pažnju, osim one koja je vezana za ljubav prema automobilima, svemu onome što se dešavalo i opštem rasulu koji je nastao na ovom okupljanju. Na događaju su se pojavili neki od zadivljujućih automobila kao što su Porsche Carrera GT, nekoliko Lamborghini Aventador modela, Bugatti EB110 GT, Porsche 918 Spyder pa čak i neprikosnovena mašina Lancia Delta Integrale.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...