Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Sign in to follow this  
Followers 0
neshaoct

Cars & Coffee Italia

Cars & Coffee Italia - događaj koji se pamti

 

cars%20coffee.jpg

 

U Americi, Cars and Coffee mitinzi predstavljaju njihove domaće brutaliste kao što su Mustang, Corvette i Camaro automobili. U Italiji, međutim, stvari izgledaju nešto drugačije i daleko privlačnije, makar nama koji posmatramo odavde.

 

Tokom prethodnog vikenda u ovoj zemlji je održan Cars & Coffee Italy događaj koji je svetu pokazao samo najlepše što može biti ponuđeno iz sveta super i hiperautomobila, dok je vazduh u okolini bio prepun dima i zvuka uraljućih mašina koje dolaze sa najmračnije strane evropskog automobilizma. U SAD i mnogim drugim drugim zemljama širom sveta, policija odmah nastupa nakon bilo kog većeg remećenja javnog reda i mira ili prekoračenja brzinskih ograničenja, ali ovo nije slučaj sa Italijom u kojoj vlasti nisu ni u jednom trenutku pružile bilo kakvu pažnju, osim one koja je vezana za ljubav prema automobilima, svemu onome što se dešavalo i opštem rasulu koji je nastao na ovom okupljanju. Na događaju su se pojavili neki od zadivljujućih automobila kao što su Porsche Carrera GT, nekoliko Lamborghini Aventador modela, Bugatti EB110 GT, Porsche 918 Spyder pa čak i neprikosnovena mašina Lancia Delta Integrale.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0