Jump to content
FAS Goran
neshaoct

FAS na salonu automobila u Beogradu 2015.

Recommended Posts

Ponuda koja se ne odbija

 

Modeli brenda FIAT, Jeep i Alfa Romeo u atraktivnoj kreditnoj ponudi za prvih sto kupaca.

Crédit Agricole banka, kao strateški partner kompanije FCA Srbija  u finansiranju vozila u Srbiji , tokom trajanja 52. Sajma Automobila u Beogradu, omogućiće kreditiranje sa NKS 0% i EKS 0 % svim klijentima na iznos do 9.000 EVRA u protivdinarskoj vrednosti na period od šest godina na  određene modele brendova JEEP, FIAT i ALFA ROMEO.

Svi potencijalni klijenti mogu saznati više informacija o ponudi na samom Sajmu automobile, na izložbenom delu kompanije FCA Srbija u Hali 4, ili posetom na www.fiatsrbija.rs. Ova ponuda koja važi za prvih sto kupaca, predstavlja samo nastavak dugoročne saradnje dve kompanije. Ovakvim uslovima kreditiranja Crédit Agricole banka potvrđuje svoju nameru da aktivno učestvuje u razvoju srpske privrede nudeći najpovoljnija finansijska rešenja za modele automobila iz bogate ponude kompanije FCA Srbija.

 

Od FCA Srbija za FLCS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Štand Fiat Chrysler Automobiles Srbija proglašen najlepšim na ovogodišnjem salonu automobila

 

IMG_0684.jpg

Kompanija  FCA Srbija danas je dobila Diplomu za najlepši štand i uspešan sajamski nastup na 52. Međunarodnom salonu automobila od strane udruženja za tržišne komunikacije Srbije (UEPS). Sa tradicijom dugom 55 godina, osnivačima i članovima koji su renomirani stručnjaci iz raznih oblasti marketinškog angažovanja, Udruženje se decenijama trudilo i trudi da doprinese podizanju kvaliteta tržišnog komuniciranja kod nas. Ispred kompanije FCA komercijalni direktor gdin. Umberto Janućeli (Umberto Iannuccelli) primio je ovu značajnu diplomu.

Kompanija FCA Srbija je ove godine na 52. Salonu automobila predstavila svoju gamu koju čine vozila brendova JEEP, Alfa Romeo, FIAT, Fiat Professional i po prvi put ABARTH.

 

IVU_2860.jpg  IVU_2869.jpg

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Abarth Specijal by TopSpeed TV Edition

 

Povodom dolaska čuvene automobilske marke Abarth u Srbiju napravili smo specijalnu emisiju posvećenu istoriatu i ljudima koji su kod nas bili povezani sa tim brendom kao što su Pavle Paja Komnenović višestruki šampion države u automobilizmu kao i Andrej Kulundžić naš proslavljeni automobilski as. Uživajte u polučasovnoj priči o Abarth-u.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...