Hyperboy 1 Posted March 7, 2015 (edited) Postovanje.Kupio sam zeni punta 98god 1,7tdImam 2 problema:Prvi,upalim ga normalno,a kad ga ocu ugasiti onda vratim kljuc i iscupam,a ON I DALJE OSTANE DA RADI!Nekada ga ugasi normalno,a ponekad ne. Edited March 14, 2015 by neshaoct nema pravljenja ''kupusare'' od teme. Nema pisanja o svemu u jednoj temi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted March 7, 2015 Reko da je brava problem, jel se to svaki put desava ili povremeno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan81 24 Posted March 7, 2015 To sto nece da se ugasi ti je stradao ulozak brave,iskusio sam tu muku puno puta!A za teze paljenje,pa stariji dizel je u pitanju,mnogo stvari mogu da ga muce.! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hyperboy 1 Posted March 8, 2015 Desava se povremeno,2x za redom a onda po 5 dana nista. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hyperboy 1 Posted March 13, 2015 (edited) Sramno je cime se ljudi bave...Danas majstor lagano vadi zicu koja je povezana sa bosh pumpom koju je prethodni vlasnik odradio,jer mu se desavalo da nece da upali bez toga.Sad svaki put kad krenem da palim auto,moram da spojim tu zicu na akumulatora kad gasim,da je otkopcam.Katastrofa.Valjda je u pitanju neka zastita na bosh pumpi.Sjutra bi trebalo da majstor nesto cacka.Zna li iko ista o tome? Edited March 13, 2015 by Hyperboy Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan81 24 Posted March 14, 2015 Pa verovatno blokada neka,sto blokira elektroventil na bos pumpi!Imao sam Feliciju koja je imala tako nesto,levom rukom pritiskas skrivrno dugme u tapaciru a desnom ga palis,pa kad mi je riknula brava da vidis smesku,razbucam bravu,spojim zice da ga palim na zice a zovem u pomoc da stiskaju taj prekidac,ko li se samo seti?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hyperboy 1 Posted March 6, 2016 Da skratim pricu,novi motor,takodje 1.7td,novi problem. Ugasio se,nece da pali,posle pola sata upali,u voznji izgubi snagu i ugasi se. Vise sanse nema da se moze upaliti.Promijenjen filter nafte,al nema dotoka goriva na dizne.Kazu blokada na bosch pumpi. Ima li uopste blokada na bosch pumpi,i moze li to da pravi problem da pravi to? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 8300 Posted March 6, 2016 Trebalo bi da ima. 1.9 ima blokadu i skida se fizicki, ali je vezana sa kod kljucem tj.oko tog sigurnosnog dela i ne bi trebalo da moze da se tako gasi u voznji. Eventualno ako te zeza instalacija oko koda, brava, kljuc, osigurac pa da ugasi motor i u voznji. Quote Share this post Link to post Share on other sites