pedja7 0 Posted December 15, 2014 (edited) kolege...vec vise od pola godine mi ne radi usb u kolima,tj na radiju ubacim usb i ocita ga i izbaci usb error 1sta mu to znaci dajte nekako da rersim to ,inace cd player je star oko 2 godine,istekla garancija marke lg...ni jedan flash mi ne ucitava... Edited December 15, 2014 by neshaoct split Topic Quote Share this post Link to post Share on other sites
DjoleKG 0 Posted December 15, 2014 tesko da ces preko neta to da resis, nosi kod nekog ko se bavi elektronikom pa neka on lupa glavu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bocca 2 Posted December 25, 2014 jesi li trazio da li postoji noviji firmware za uredjaj? Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejanhn 11 Posted December 25, 2014 Jesi li prikopcavao na njega npr tel ili tako nesto ? Meni se desilo na pionirovom plejeru da nije htio da cita usb jer sam prikacio go pro kamericu na njega da se puni, a ne procitah da plejer ima neko ogranicenje koliko struje moze dat, izvadio ga, iskopcao i nakon toga sve ok Quote Share this post Link to post Share on other sites
-Jovan-FF- 1 Posted March 8, 2015 (edited) Ako je usb memorija prevelika možda zbog toga neće da ga učita to se meni desilo isto mi je izbacio error Edited March 8, 2015 by -Jovan-FF- Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivan.ik 625 Posted March 8, 2015 Vidi da li čita samo FAT32. Quote Share this post Link to post Share on other sites