Jump to content
FAS Goran

DjoleKG

Members
  • Content Count

    698
  • Joined

About DjoleKG

  • Rank
    ex ilegala

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Kragujevac

Previous Fields

  • Garage
    Kragujevac

Recent Profile Visitors

4573 profile views
  1. Low emission 5w40 je 900 din Sintetic Premium 10w40 je 700 din Super performance 10w40 je 600 din Universal 15w40 500 din Sintetic Premium 10w40 je sintetika a ne polusintetika kao vecina 10w40 ulja
  2. Podelio sam tvoj post na tri stavke pa cu tako i odgovoriti 1. Presudu koju si dobio, u njoj pise da li imas pravo na zalbu, a ako imas pise i koji je rok, protekom roka za zalbu presuda postaje pravnosnazna (pretpostavljam da se nisi zalio?). Po nastupanju pravnosnaznosti sud je dostavlja mupu na postupanje u pogledu sprovodjenja zabrane upravljanja motornim vozilom. 2. To sto ti je rekao je proceduralna stvar koja zavisi od policijske uprave do policijske uprave, vecina PU jednostavno unese zabranu u predvidjenom trajanju u elektronski sistem i smatraju da su tako svoj deo posla obavili (znaci nema fizicke predaje vozacke dozvole niti bilo kakvog obavestavanja, sto je pre bila praksa) a sto se tice sprovodjenja na terenu jednostavno cekaju pa ako se ispostavi da nekog i uhvate da vozi pod zabranom onda ide trenutno iskljucenje iz saobracaja, nov prekrsajni postupak, nove kazne itd. Zamisli situaciju koju navodis da je stvarno moguca, ko bi potpisao sam sebi zabranu? 3. Nemoj da se ljutis ali nije logicno, to sto su tvoji potpisali te ne oslobadja posto u toj situaciji ZOP kaze "Ako se lice kome se pismeno mora lično dostaviti ne zatekne tamo gde se dostavljanje ima izvršiti, dostavljač će pismeno predati nekome od njegovih punoletnih članova domaćinstva, koji je dužan da pismeno primi i time se smatra da je dostavljanje izvršeno." sto dalje dovodi do toga da si obavesten o postojanju presude i svim njenim dejstvima.
  3. DjoleKG

    Vazduhoplovstvo

    Covek je starleta vojnog novinarstva, dobro placena starleta ali ipak i dalje samo starleta...
  4. Sve pohvale, znacice mnogo svakome ko po prvi put skida tapcire i lim sa vrata :-)
  5. Ako nije problem napisi celu proceduru resetovanja klapne korak po korak, ja sam npr uvek samo fizicki cistio leptir gasa posto ne znam tacno kako ide taj postupak koju si naveo a ne bi bilo na odmet i da pise ovde za sve koji u buducnosti posete ovu temu.
  6. Terali ste hladan motor na 5k obrtaja pri prvoj kalibraciji?
  7. Ako si rucno dodeljivao adrese onda ili nisi namestio uopste ili si omasio ip adresu tog racunara sa kog pokusavas da se nakacis na ruter, dodeli mu adresu iz opsega rutera pa probaj, znaci ako je ruter 192.168.0.1 dodeli tom kompu staticku adresu npr 192.168.0.72 pa probaj da se konektujes na ruter preko browsera, trebalo bi da radi...
  8. DjoleKG

    Filmovi, serije...

    Mnogo su razvodnili pricu, ragnarova prica, rolova, u svakoj epizodi deo sa englezima itd
  9. Cisto da ti napomenem mada mislim da to znas, kada budes krenuo da radis prvo dovedi auto na radnu temperaturu pa onda cc
  10. Zaprljao ti se leptir, kupi karb kliner, drzi auto na 3k obrtaja i neka neko prska kliner u leptir, pocece auto da se gusi tad naravno dodajte gas da se auto ne ugasi i to bi trebalo da je to. To ti je varijanta koja ne oduzima vise od 5 minuta, samo zahteva nekog da ti pomaze da daje gas. Jos bolja varijanta je da skines ceo leptir i detaljno ga ocistis, u svakom slucaju obe bi trebalo da pomognu.
  11. DjoleKG

    Vazduhoplovstvo

    I sve to bez dinara kredita i bilo kakve pomoci drzave, sto je najgore umesto da se ovakva firma pomogne i pogura zarad sto brzeg razvoja nasa birokratija gleda samo gde moze da uzme od male privrede i tako samo oteza inace vec tesku poziciju na trzistu. Inace sili za put od kva da bga npr treba nesto oko 15do20 litara goriva, sto je za pojam letelice na motorni pogon presmesna potrosnja.
  12. Sta je problem 5k obrtaja, druga eventualno treca brzina i masina ne ide ispod gore navedene cifre :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...