kolega.jankovic 22 Posted December 8, 2014 Postoji interesovanje kolega za promenu boje osvetljenja cajgera, cd/kasetofona, prekidača podizača/plafonjere Rešio sam da ponudim da vam to ja zamenim! Radim samo led osvetljenje, starije modele osvetljenja sa sijalicom-ne. Moguce je da licno dodjete u Smederevo ili da posaljete deo na kome se menja svetlo brzom postom. Cene su iste-bilo sa mojim ili vasim diodama i krecu se npr kod Stila (a i kod drugih) -Tabla 1500din -Tasteri plafonjere 450din -Meni tasteri 800din -Podizaci levi i desni 1000din -CD/kasetofon 1500din Cene su promotivne ali na ove cene ide popust od 10% samo za članove sa važećom članskom karticom kluba. Mozete mi se obratiti ovde u temi ili preko privatnih poruka za svaki dogovor. Na slikama su samo neke od kombinacija boja. Ponuda nije ograničena isključivo na Stilo i Punto. JTD plava kombinacija 1.8 16v hladno bela Abarth tabla u Stilu JTD, osvetljenje hladno belo sa prelaskom na crveno u krajevima skala brzine i obrtaja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted December 8, 2014 U Jankela ala siris delatnosti, aj neka je sa srecom nova sljakica, i odlicno izgledaju ove table osim one vw Quote Share this post Link to post Share on other sites
Baccara 0 Posted December 8, 2014 Lepo lepo, bela mi je favorit ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
statichawk 72 Posted December 8, 2014 Bas je lepa ona plava tabla.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 8, 2014 (edited) Mogu razne kombinacije da se prave, tu sam za savete, predloge, ideje......Sto se tice brze poste i slanja, kad je tabla u pitanju, ako posaljete Bexom 99% dobijem tablu ujutru sto znaci da sigurno saljem narednog dana a mozda cak i istog dana.Ponudio bih i zamenu tipa da ja posaljem tablu kakvu zelite a vi vratite svoju standardnu, ali tu ostaje problem kilometraze i uparivanja sa autom.... Mada bice i toga Takodje moze i ubacivanje Abarthove u vas auto kao sto sam kod sebe napravio.Sijalice nemam u ponudi - tipa ubodne, pozicije, one za tablicu i sl ali tu sam da nabavimo pa moze i ugradnja kod mene. Naravno za dz A mogu i sa ebay-a da porucim koje vam se svide pa kad stignu..... Edited December 8, 2014 by kolega.jankovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiroslavL 0 Posted December 8, 2014 Čim budem nabavio tablu od Sportinga javljam se. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mi An 0 Posted December 8, 2014 Sve moze...Ne moz' da nema, moze samo da nestane Salu na stranu, Kolega Jankovic je legenda od coveka Quote Share this post Link to post Share on other sites
yuhica 1 Posted December 10, 2014 Ja samo da pozelim ,srecu u pokretanju novog biznisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 10, 2014 Hvala drugari Necu (najverovatnije) od ovoga praviti biznis jer vec imam redovan posao. Ovo je vise kao posao sa strane. Mada i to se nikad ne zna....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
pedjabj 16 Posted December 10, 2014 Sa srecom u nove pobede !!! Nego, moze li se do tebe doci kolima (uz dogovor, naravno), isti dan sredis i da se vratim do Bg-da...I ja bas ne shvatih...Koliko je za Punta zamena na cajgeru + na konzoli?Hvala i nadam se, vidimo se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 10, 2014 Za punta tabla isto 1500 a za konzolu cemo se dogovoriti jer ono oko ventilacije ne radim...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Angell 11 Posted December 10, 2014 Sa srecom u nove pobede !!!Nego, moze li se do tebe doci kolima (uz dogovor, naravno), isti dan sredis i da se vratim do Bg-da...I ja bas ne shvatih...Koliko je za Punta zamena na cajgeru + na konzoli?Hvala i nadam se, vidimo se...I ja sam za ovu varijantu.Kolega, mozemo i zajedno Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 13, 2014 Angell & PedjaAko vam odgovara ovakva tabla od punta mogu da uradim kako zelite, posaljem postom (240din) vi je ugradite i posaljete meni vasu (180din). Posle toga je potrebno samo da sa dijagnostikom uradite proxy (dva tri klika) i to je to.Postoji i opcija da ja vama posaljem ovu tablu da se sluzite dok ja uradim vasu ali to bi znacilo vise troskova jer bi svaka tabla otisla i vratila se a to je 4*180+60=780din tj 5-6l goriva pa mozda mozete i da dodjete za toliko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Angell 11 Posted December 13, 2014 (edited) moja tabla je ovakva Da razjasnimo,ovo je slika sa neta Da ne pomislite svasta Ako hoce kolega, mozemo zajedno, ako ne, mogu da ti posaljem,pa kad zavrsis, zavrsis.Odakle si ti?Smederevo? Edited December 13, 2014 by Angell Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 13, 2014 Da razjasniimo, ovo je Abarth tabla Potrebno je da mi kazes sta zelis, skale u koju boju i sta sa ova dva mala displeja. Kod sebe sam radio u belo i kraj skala u crveno, imas na slikama gore. Moje predlog je da displeje ostavis u ovoj boji kako bi se slagali sa ostatkom auta. U principu vremenski to izgleda ovako:-Ponedeljak posaljes meni-U utorak stigne tabla u SD-U sredu saljem-U cetvrtak je kod tebe U koliko resis da menjas osvetljenje i malih displeja moze potrajati malo duze (moze i ne mora) ali kosta malo vise. Nije problem da se zamene diode nego da se skinu displeji koji su zalemljeni u tablu. Evo kako to izgleda: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Angell 11 Posted December 13, 2014 U pm sam ti pustio pre neki dan da cu kupiti abartovu tablu i da cu dpci na promenu osvetljenja i proxi.Doduse, proxi mi je drugar odradio, pa bih samo osvetljenje table odradio.Koliko bi kostala promena dioda svih cajgera (i onih za gorivo i temp) i ona 2 mala ekrancica? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 13, 2014 Svi cajgeri kao sto sam napisao 1500, ekrancici jos po 200, ukupno 1900.boja? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Angell 11 Posted December 13, 2014 (edited) plavo i belo.Cajgeri bi bili beli, ekrancici plavi.Inace, javljam ti se u ponedeljak ili utorak, da se dogovorimo precizno Jer do utorka mi treba auto. Edited December 13, 2014 by Angell Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 13, 2014 Vazi. Cujemo se Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiskeBG 0 Posted December 21, 2014 E ovo zelim vec neko vreme . Ova plavo crvena kombinacija izgleda fenomenalno... Kakva je situacija da dodjem do Smederava da se odradi ovo, posto ne bih sam skidao i cackao oko table. A promenio bih i boje na cd-u i ostalim dugmicicma ako moze. Inace Fiat stilo je u pitanju. 1.9 jtd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 21, 2014 Situacija je da moze. Dogovoricemo se samo koji dan jer za ceo posao treba dosta vremena pa da uklopimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiskeBG 0 Posted December 21, 2014 Nikakva frka, moze subota ili nedelja, posto ivih dana radim od 9-17h. Samo javni kad i kako. . :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted December 26, 2014 Kolega, ako bih sestri rešio da menjam diode u roze na Puntu klasik, koliko bi to koštalo i kako bi išla procedura tj. koliko bi vremena trebalo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 22 Posted December 26, 2014 Nemoj :) Moram da vidim sta sve menjas i kakva je tabla, koliko podizaca ako ih radimo i sl.U principu tabla 1500, oni dugmici ispod cd-a 500, manuelnu klimu ne radim zbog folija i drugog tipa sijalica...... Podizaci 700-800-1000 znaci tako....20-25€E sad, moramo se cuti samo u vezi roze dioda tj vremena nabavke istih Quote Share this post Link to post Share on other sites