Jump to content
SikterBre

Aplikacije za Automobile

Recommended Posts

Ljudi, ima li neko da preporuči neku aplikaciju na ovaj fazon, koja se tiče ubrzanja, torque-a i sl. koja bi mogla da se ubaci u telefon ili tablet, slično ovome?

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.binarytoys.speedometer

 

 

Meni npr ova aplikacija malo baguje, non stop mi se okreće naopačke, u automobilu nisam ni pokušao kako će da se ponaša. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sad sam je instalirao i ne pravi probleme što se tiče okretanja. U podešavanjima ima opcija za podešavanja pozicioniranja na ekranu (orientation) i štiklirano ti je reversed lanscape promeni samo na landscape.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Može ali samo ako se dugo koristi bez gašenja. To je takozvano loše pamćenje ekrana te vrste. Ako određena slika nepomično stoji dugo na ekranu na neki način se "urezuje" u samu pozadinu istog. Iz tog razloga na LED i LCD televizorima čak i kada stisneš MUTE dugme sam simbol precrtanog zvučnika šeta po ekranu da se ne bi oštetila zona ekrana u kojoj bi stajao. Screen saver na desktop računarima istu ulogu ima. Problem sa lošim pamćenjem se neće pojaviti ako se neka određena slika ne drži po par sati na ekranu bez promene.

Koliko sam video na početku aplikacije navodi da se negde može podesiti da menja pozadinu prilikom svakog novog pokretanja da bi se predupredio ovaj problem!

Edited by Markobgd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probaj SpeedView. Ima i ona slične opcije.

Edit: Ima i ova opcija

Screenshot_2014-12-07-12-36-00-picsay.jp

Edited by Nidzo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aplikacija će izračunati da li vam se isplati električni automobil

 

mercedes%20app.jpg

 

Mercedes je predstavio zanimljivu novu aplikaciju koja nosi naziv EQ Ready. Naime, ova aplikacija je namenjena svima koji razmišljaju o kupovini električnog ili hibridnog modela automobila. Aplikacija će pratiti vaše vozačke navike i putovanja koja prolazite tokom određenog vremenskog perioda. Na taj način će dobiti uvid u tip i vrstu putovanja koja obavljate, pa će u skladu s tim izračunati da li vam se isplati i ako da, automobil sa kojom vrstom alternativnog pogona.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×