Martini 11 Posted April 5, 2013 Izasao '83 iz "Nase fabrike" u Kragujevcu. Bio je 750, ali je malo razbusen i prepravljen u 850. 2011. je stigao i do Slovenije, a po Srbiji leti vec odavno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kicerica 5 Posted April 5, 2013 Svaka cast, odlicno stanje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted April 5, 2013 zanimljiv unutra, ovako sareno, garantuje dobru zabavu, nego mislim da bi bez ovih tribala bio lepsi spolja ...nadam se da ne smeta da okacim ovde nesto sto mi je palo na pamet, a nisam nigde nasao bolje resenje osim ovog sto je neko okacio, jer verovatno je malo kome ovako nesto palo na pametda je malo srece i malo para ovako nesto bi napravio sebi, spusten do kraja, lepe felne, lepo ofarban itd itd ... ako bude srece jednog dana Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted April 5, 2013 Bio bi bez tribala da sam se ja pitao. Auto je vlasnistvo mog tasta i on je bio zaduzen za reziju. Ja sam bio tu da sve njegove ideje sprvedem u delo Quote Share this post Link to post Share on other sites