Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
Dezan

Lancia Thema 2.0 16v - relej pumpe za benzin

Recommended Posts

Pozdrav braco...immam jedan mali problem...kupio sam auto pre skoro godinu dana,i nije vozen na benzin od tad, jer nije hteo da upali na benz, vec samo na plin... i nasao sam se pametan da to malo ispitam,ZASTO nece na benzin...i tako kroz ispitivanja, snimim da osigurac benz pumpe nema struju a i pumpa ne dobija struju sto je i logicno... pumpu sam proverio na akumulator, i radi.... sad pretpostavljam da je relej u pitanju...isto me zanima da li je osigurac pre ili posle releja gledajuci kad ide ka pumpi... ako se setim jos necega pitacu...pozz bracoo :respect:

Share this post


Link to post
Share on other sites

cxca4450.jpg

vidis,ovo sam pronasao i rekao bih da je to neki standard i slazem se da je osigurac pre releja jer on ima ulogu, kao sto svi znaju, da zastiti pratece delove... tako da mene zanima jos nesto...DA LI neko zna gde se nalazi relej pumpe za benz, i da li moze relej od plina da me zeza, tj. relej koji prekida rad benz pumpe pri voznji na plin... hvala unapred svima, svaka informacija(tacna) ce mi dobro doci... :smoke:

Share this post


Link to post
Share on other sites

hvala brate na ovome,ali meni ima tu samo 2 releja i 3 osiguraca cini mi se...nista, videcu sutra malo da se zanimam pa cu da provalim sta je sta... :pc:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...