neshaoct 9692 Posted October 31, 2011 Sedmostruki šampion sveta u reliju Sebastijan Leb odlučio je da napravi sopstveni autosportski tim koji planira za narednu godinu i to u Francuskoj Le Man seriji i Porše kupu, a mnogi to vide kao njegovu post reli zanimaciju. Legenda reli takmičenja je već nagoveštavao da bi voleo da vozi kružne trke kada bude završio sa relijem pa se već dva puta i oprobao na 24 časa Le Mana i nekim manjim trkama. Ipak sedmostruki šampion se nedavno obavezao na još dve sezone u WRC takmičenju sa CItroenom.Sebastijan Leb Rejsing će biti napravljen u saradnji sa njegovim velikim prijateljem Dominikom Hajncom i pojaviće se u sa dva automobila u Francuskom Porše Matmut Karera kupu i sa jednim automobilom u trci prototipova.Francuz kaže da će se svom novom timu potpuno posvetiti kada završi karijeru u WRC takmičenju:''Imam neka iskustva na stazama, u raznim disciplinama i meni se to jako svidelo, kao i atmosfera koja ih okružuje.'' rekao je Leb. ''Vožnja relija predstavlja veliki deo mog života i ja u tome još uvek uživam, i zbog toga sam potpisao na još dve godine. Ipak, u narednim godinama kada budem imao više slobodnog vremena želeo bih da otkrivam nove univerzume...'' reče Leb i ode da se spremi za još jednu titulu ako pobedi na reliju Velsa koji je poslednji u sezoni.preuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
sindrom 18 Posted November 2, 2011 ...reče Leb i ode da se spremi za još jednu titulu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2578 Posted November 2, 2011 ma svaka njemu cast ,nema mu ravnoga,zadnjih godina i nije bas imao neku jaku konkurenciju,a uzeo je para da napravi citavu fabriku automobilasamo napred ,zelim mu puno uspeha Quote Share this post Link to post Share on other sites