Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
sashicus

Fiat Uno 1.5 sx

Recommended Posts

hvala bane, bas mi je zao, ovaj paket, ovakvo stanje, cak sam i cenu stavio razumnu (u gubitku sam ohohoho, nego nije red da se zalim sada)

posle njega cemo za sestru traziti nesto slicno onom za tvoju sestru, daewoo tico 0.8, uno 1.0, matiz, siecento, Y... videcemo otom potom :)

a, da nisam napomenuo, posto je bio predstavljen u okviru ove teme, onaj stari beli uno mk1 iz '86. prodat takodje pre mesec dana :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

prodat uno, obzirom da mu je registracija isla za tacno mesec dana, spustio sam na 950, mislim da sam ok prosao, a nadam se da ce novi vlasnik biti zadovoljan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

video sam se sa novim vlasnikom una, u vezi prenosa i registracije... zadovoljan je za sada, nije imao nikakvih problema (a zasto i bi kada sam ga ja komplet remontovao). Kaze merio je potrosnju, gradska mu ne prelazi 9l, meni nije bila nikad ispod 11.5-12, doduse on zivi na nazovi magistralnom putu i ima dosta ravnice i pravca do ulaska u grad, a ja sam na brdu... mozda zbog toga meni svaki auto trosi vise nego sto je propisano.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...