Shicky 0 Posted October 7, 2010 Drugari i sapatnici pozdrav,treba mi pomoć oko veličine ovih čepova (nalaze se sa zadnje strane ka menjaču).Naime gubim vodu u sistemu upravo preko jednog od ovih čepova.Intresuje me njihov prečnik,nude mi u prodavnici 34,5 i 36 mm (čini mi se).Ako neko ima tehničku datu za ovaj model koristio bi mi ovaj podatak.Hvala unapred na odgovorima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9728 Posted October 7, 2010 ...Ako neko ima tehničku datu za ovaj model koristio bi mi ovaj podatak.A, gde si napisao za koji model...osim što znamo da je Bravo ili Brava ili Marea... Nemaju ljudi pojma da li je benzinac i ako jeste koji, ili je dizel i ako jeste koji... Quote Share this post Link to post Share on other sites
STILISTA 2 Posted October 7, 2010 napisao covek u podnaslovu teme Bravo 1,2 16v Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9728 Posted October 7, 2010 ...podnaslov se više ne vidi na novom skinu... EDIT: Sada sam popravio...a, ovaj višak postova brišem sutra... Quote Share this post Link to post Share on other sites