Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Liberty Walk Ferrari 360 Spider

 

lw%20ferrari%201.jpg

 

Japanski tjuner Liberty Walk ne miruje pa je tako nakon Audija A5 Coupe i McLarena 650S (o kojima je bilo reči proteklih dana) kroz njihove ruke prošao i Ferrari 360 u Spider izdanju.

 

lw%20ferrari%2011.jpg

 

I ovde je pažnja posvećena pre svega aero body paketu (proširenja blatobrana, prednji spojler, otvori za vazduh napred, pragovi, zadnji difuzor i zadnji spojler), kao i modifikovanom, vazdušnom oslanjanju i novim točkovima.

 

lw%20ferrari%20111.jpg

 

U vesti se inače ne pominje pojačanje motora, pa 3.6 litarski V8 verovatno i dalje raspolaže sa fabričkih 400KS.

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sleteo Ferrarijem u more jer mu je ''Isus tako rekao''

 

ferrari isus.jpg

 

48-godišnji James A. Mucciaccio Jr je krajem godine sleteo svojim skupocenim Ferrarijem u more, a sada je poznato i zašto je to učinio. Suprotno očekivanjima, James nije precenio svoje mogućnosti i izgubio kontrolu nad vozilom. Plavim Ferrarijem 360 Modena je završio u moru s doka u Palm Beachu jer mu je ''Isus tako rekao'', javlja CBS12 News. Kamere su uhvatile trenutak sletanja automobila, kao i proceduru vađenja vozila sa dna.

Policija je ranije objavila da je patrola uočila na doku nepropisno parkirani Ferrari. Ubrzo su opomenuli vlasnika koji se odmah izvinio i seo za volan. Ali, umesto da se odveze na put, skrenuo je autom u more. Lokalni ribar je spasio Jamesa iz Ferrarija. James je zatim policiji izjavio da mu je Isus rekao gde da vozi. ''Isus me učinio najpametnijim na svetu i teško je nositi se sa tom odgovornošću. Novac će za dva dana postati beznačajan i ne zaboravite da se nasmejete'', rekao je, između ostalog, James. Vatrogasac koji je učestvovao u spašavanju kaže da mu je rekao da je sleteo jer je ''dok egipatski, a oni ne veruju u Isusa''. U policijskom izveštaju se kaže da James nije bio pod uticajem opijata.

 

preuzeto sa - Auto Blog

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

savagegeese.jpg Savagegeese: Ferrari 360 Spider

 

Pogledajte davno zaboravljeni Ferrari 360 Spider, automobil koji je toliko glasan i drzak da će se vaše komšije nadati da će eksplodirati. U svetu modernih brzih automobila bez duše, ovaj V8 stare škole podseća nas na dane kada su motori zvučali kao instrumenti:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na prodaju Bekamov Ferrari 360 Spider

 

ferrari bekam.jpg

 

Bilo je to početkom milenijuma, kad je slavni britanski fudbaler bio deo tima koji je osvojio Premier ligu. Vozio ga je sve do odlaska u Real Madrid, gde je nastavio karijeru u društvu zvezda kao što su Zinedin Zidan, Ronaldo i Roberto Karlos. Bekam je rado vozio Ferrari, a često su ga i snimali dok je bio za njegovim upravljačem. Ipak, automobil je do danas nakupio tek 12.700 km. Govorimo o crnom Ferrariju 360 Spider koji je, sudeći po fotografijama i servisnoj istoriji, u besprikornom stanju.

 

''Stanje, kilometraža i istorija na A-listi čine ovaj automobil jednim od posebnih 360-ica'', rekao je Matt Bird, urednik časopisa PistonHeads, koji je objavio oglas za automobil. ''Čak i oni koji nisu toliko zainteresovani za fudbal, a jednostavno traže jednu od najboljih Modena, teško bi mogli naći bolje. A za one koji jesu, kakvu ćete priču morati ispričati kada vas neko pita za vaš Ferrari?'' Pokretan 3.6 V8 motorom sa 400 KS, ovaj sportista je opremljen F1 Graziano automatizovanim šestostepenim menjačem. Ukupno je proizvedeno 7.565 Spidera. 100 km/h je postizao za 4.9 sekundi, maksimalna brzina bila je 295 km/h, a tako je verovatno i danas. Ferrari 360 Spider se danas na britanskom tržištu može naći već za oko 60.000 funti. Ovaj primerak je iz očiglednih razloga osetno skuplji i cena mu je 110.000 funti. Originalni oglas sa opisom automobila i galerijom fotografija možete naći OVDE

 

360 bkm 01.jpg

360 bkm 02.jpg 360 bkm 03.jpg

360 bkm 04.jpg ferrari bekam.jpg 360 bkm 05.jpg

360 bkm 06.jpg 360 bkm 08.jpg 360 bkm 09.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...