Niksha 1 Posted May 5, 2010 Nisi razmisljao da taj motor verovatno ima snizen stepen kompresije zbog Turba i da sad ide duplo losije nego obican 2.0 motor...Vrati turbo i vozi taj auto kako ga je fabrika zamislila. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BKS_tmo 0 Posted May 8, 2010 Upravo to što Nikša kaže, sad je motor osetno slabiji od atmosferskih motora slične zapremine, zato sam ti i postavio prethodno pitanje. Vidim da si otvorio novu temu da pitaš za povećanje kompresije, ja ću ti ovde odgovoriti. Po meni, najefektivnije bi ti bilo da zameniš klipove sa onim iz atmosferskog motora. Medjutim, manji kompresioni odnos nije jedini uzročnik manjka snage u odnosu na seriske atmosferce, turbaci imaju i "slabije" bregaste, sa manjim liftom i verovatno manjim uglom otvaranja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted May 8, 2010 ^^^ Resio sam da joj prvo zamenim glavu i da vidim kako se ponasa pa javljam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted July 11, 2010 Malo da ozivim ponovo ovu temu.Enterijer preradjen u meni omiljenu boju bez.Na sedistima su preslake sa kombinacijim ekokoze sivene prema sedistima, a crnu plastiku sam sam prelepio ekokozom i mislim da je lepo ispalo.Stavljene cetri nove gume COOPER ZEON letnje, zatamljena stakla napred 60% pozadi 80% i naravno ubaceni xenoni.Samo jos da mi dexter ugradi klimu i to je za ovu godinu.Ogrebotina pozadi desno se desila u servisu gde su mi menjali soferku, mada oni nepriznaju. Tako da sam poludeo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dexxter 1 Posted July 11, 2010 Cek cek polako. Koje si xenone stavio? Bixenon ili samo kratko svetlo? I cime si lepio tu eko kozu za plastike table? A sto se klime tice samo je ti pribavi. Ostalo je moja briga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted July 12, 2010 (edited) Stavljen je bixenon 4300k i mnogo sam zadovoljan, mnogo prosto za ugradnju a ima i uputstvo ,meni uradio Vlada eror.Mada mislim da kod nas moze i obican jer imamo posebno dugo.Eko kozu sam lepio sa sintelanom, namazes plastiku , kozu i sacekas da se osusi 20 minuta i onda joj radis sta hoces. Ako ima zahtevnih uglova onda malo sa fenom zagrejes da se vise rastegne.Nikako da se nelepi dok se lepak lepo ne osusi.Za klimu cekam da mi jave za onu polovnu i ako to odradim eto mene kod tebe jer majstora vise nemenjam Edited July 12, 2010 by toma integrala Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted February 9, 2011 Malo da obnovim temu. Nesto sam trazio po racunaru i naletim na slike koje su snimljene kada sam je uvezao.Al felne 16, gume 215/40/15, sportsko vesanje i spusten: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted February 9, 2011 po mom ukusu je lepsa bila tada bicu nezan pa cu reci samo: ne skrnavi ga dalje.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeljko155 0 Posted February 9, 2011 Slazem se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 126 Posted February 9, 2011 Drugar ima Integralku u istoj boji s tim sto smo standardni 8v turbo zamenili sa 16v turbo.Auto je granata.Vozio sam je dosta puta i stvarno lezi vrhunski.Da ne zna neko slucajno gde ima neka u delovima?Treba mi prednja balans stangla.Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted February 9, 2011 (edited) Da je bila lepsa jeste o tome nema price, ali i tvrda kao kamen.Izdrzao bih ja to da mi nisu ukrali JEDNU felnu sa auta i onda je sve krenulo ka tome da se napravi porodican auto.Mada sve vise razmisljam da ga vratim na staro posto staro vesanje cuvam.Ja mislim da je balans isti kao i na obicnoj 2.0 ili 1.8.Ako nije pukla samo zameni gumice i nema problema. Edited February 9, 2011 by toma integrala Quote Share this post Link to post Share on other sites
bojke 126 Posted February 9, 2011 Veruj mi druze nije ista.Na Integrale je deblja.Mislim da je 24 mm.Nisam siguran za meru 100% ali je sigurno deblja od obicne.Meni treba bas od Integrale. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted February 10, 2011 sretno sa prodajom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted February 10, 2011 Stavio sam onako posto mi se ne prodaje Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted January 7, 2012 Sa ovim postom zatvaram ovo poglavlje o ovom autu posto je auto otisao od mene. Nadam se da ce je i novi vlasnik voleti kao i ja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted January 7, 2012 Predstavi sada auto koji imas,vidim da je neka pandica u pitanju! Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted January 7, 2012 Cekam lepse vreme da ih slikam.Inace su dve, a predstavicu ih obavezno Quote Share this post Link to post Share on other sites