obelix 1 Posted January 3, 2010 kao što naslov kaže trebaju mi Slušalice za MP3, mob ... ali me zanima isplati li se neki brend ... KOSS, schnicter itd ili je bolje uzimati standardne igračkice jer je sve to isto pravi se u kini itd ... :wallbash: naravno, ako ima nekih preporuka gde nabaviti i neka iskustva ... pozz !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted January 3, 2010 sennheiser zakon kada su male sluske za mp3 u pitanjuhttp://www.4audio.rs/sennheiser/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dragon 17 Posted January 3, 2010 Imao sam ovakve KOSS, ali sam ih oprao u masini zajedno sa jaknom... Inace, i cak posle toga su radile, ali nisu imale bass uopste.Dakle, Sennheiser ili KOSS, ako bas hoces kvalitet, a moze i nesto poput Sonyja, Pioneera ili Pansonica...Ova prva dva brenda su skuplja, odnosno, ispod 20-30 evra nema nista, ali opet, isplati se. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted January 3, 2010 ko god poseduje iole normalniji mp3 (a ne one koji se dele po tombolama, sto pise kokapepsi na njima) ne treba da razmislja o tricavih 30-ak evra, pa i vise. Samo je pitanje odabira Quote Share this post Link to post Share on other sites
BORG 0 Posted January 3, 2010 slažem se, ali je samo pitanje oće li te sluške od 30-40 eur - "sahraniti" po dužini trajanja 3-4 ovih jeftinijih od recimo 10eur ??? kvalitet zvuka svakako nesporim ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
obelix 1 Posted January 4, 2010 hvala svima, evo uzeo sam sennheiser MX 360 - 1350 din, pa valjda će da potraju duže od običnih igračaka ...mada su i one u kategoriji najjeftinijih, ali ipak je to potrošna roba koja uvek nastrada nesrećnim slučajem ... pozz !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites