Jump to content
FAS Goran
Mackoni

Fiat Stilo JTD - slabo duva ventilacija / slabo grejanje

Recommended Posts

Pozdrav, imam fiat stila 1.9jtd pa me zanima da li je neko imao problem kad je ukljucena cirkulacija tj vazduh iz kabine duva na svim otvorima ventilacije srednji deo u soferku u noge sa strane svuda, a kad je iskljucena tj da uvlaci vazduh od spolja ne duva na ventilacijama cuje se ventilator al ne duva na ventilacije ni u jednom polozaju u pitanju je manuelna klima. Hvala 

 

Edited by Ivan
Spojeno

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Djordje Matic

Pozdrav i dobrodoslica na forum. Nepotrebno otvorena tema je spojena sa postojecom.

Da li je zamenjen i u kakvom je stanju filter klime? Da li je dobro okrenut smer u kom filter propusta vazduh? Prvo bih krenuo od takvih banalnih stvari (licno uvek ocistim i kuciste filtera klime).

Dalje, da li cujes da motoric recirkulacije odradi od kraja do kraja i da li cujes da se klapna pomera? Najbolje "zaroni" iz pravca pedale gasa i prati sta se desava sa samom klapnom kada upalis/ugasis recirkulaciju na dugme. Taj motoric nema potenciometar, vec samo menja polaritet na konektoru i ide iz krajnjeg u krajnji polozaj. A neretko na Stilu zna da zeza.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zamenjen filter okrenut kako treba, a klapnu rucno pomeram gore dole kad je u gornjem polozaju ona je vazduh od spolja a kad je u donjem vazduh iz kabine jer motoric mi ne radi bila zaglavila na vazduh iz kabine pa sam je vratio na gore da bi uvlacila vazduh od spolja i radilo je tako ali od juce je pocelo da zeza da ne duva na ventilacijama samo kad spustim klapnu da uvlaci vazduh iz kabine tad duva na ventilacijama 

Edited by Djordje Matic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...