neshaoct 9736 Posted May 7, 2009 Christopher E. Bangle koji je bio zadužen za dizajn svih modela nemačkog BMW-a više nije na toj funkciji.Čovek čiji dizajn su mnogi osporavali, naročito prethodnu generaciju serije 7, čija rešenje u unutrašnjosti automobila nisu nailazila na odobravanje...Ipak...u njegovoj eri BMW je napravio, između ostalog, modele Z3, Z4, svoja S.U.V. vozila...2006. godine BMW je preuzeo od Mercedesa prvo mesto u premijum klasi po broju prodatih automobila. To je verovatno najbolja potvrda koliko je u stvari njegov dizajn bio uspešan... Vest je zvanično saopštena još polovinom februara ove godine...2002. serija 7X5M5M3X6Z4Nova serija 7Ne znam kako vama, ali se meni uglavnom sviđao njegov dizajn i izgled BMW automobila... Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 11 Posted May 8, 2009 mozda predje u fiat,daj da pisemo peticiju Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefanves 2 Posted May 13, 2009 Meni se modifikacije dizajna koje je on uveo u BMW uopste nisu svidjale. BMW mi je izgubio car zbog njega. Quote Share this post Link to post Share on other sites