the_reaper 2 Posted November 24, 2008 da li je to neko od vas mangupa? plavi hgt ili sporting, bucan sa nekim gmizavcem na zadnjam bocnom staklu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted November 24, 2008 Video sam ga i ja po gradu, ali mislim da nije sa foruma. Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted November 24, 2008 jel hgt? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted November 25, 2008 haha, odrao te pa se sad raspitujesh ko je da ga pitash shta je budzio na kolima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Miloš 0 Posted November 25, 2008 Jeste hgt, stalno ga vidjam izmedju svetogorske i hilandarske u centru parkiranog. Lepo izgleda, samo taj zmaj mi je smehotres. Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted November 25, 2008 ma videla ga ortakinja ispresecao je a ja ga nisam vidjao pa me zanima, vodim evidenciju o hgtima u bgu :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
starac vujadin 0 Posted November 25, 2008 HGT, uvek stoji u Vlajkovicevoj. Ima Abarth look a like spojlere, nema samo krovni spojler (sto bi vi rekli "kacket"). Auto dobro izgleda, odrzavano, nikad nije udaran. Vlasnik deluje ok...30-ak godina i koliko sam uspeo par puta da vidim - cini mi se da zna da vozi...Vozi ga vec par godina. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted November 25, 2008 Znam taj auto,super ide.Zato sam se posle cudio sta je sa Riperovim? :lool: :lool: :lool: :lool: Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted November 25, 2008 ok hvala na info Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 366 Posted November 25, 2008 Najbolji HGT u gradu što sam ja vido je jedan što je stalno stajao u Birčaninovoj, stock skroz znači kačket pragovi retrovizori i brava plavi, prešao 45 ljada, čovek ga teo proda, prvi vlasnik bg, vozi i džipa, kaže punto mu bio da zvrndne negde na brzinu, al prvo i posle na pupmu Sad ga više ne viđam, nudio ga ovaj ortaku za 5 ljada tad ispod cene jer ga zna Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted November 26, 2008 nisi video moj i vukashinov Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 366 Posted November 26, 2008 Ma ovaj nije ništa sređen, pod najbolji mislim najpre bi njega kupio, malo prešo, gazda ima 40 godina, buržuj, prvi vlasnik, voli kola vidi se iz priče....a i za 45 ljada nije moro ni ulje da menja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vukasin 0 Posted February 18, 2009 Pa otkud ti znas kakvi su nasi? Ja sam video na padini zimus par puta jedan zuti, na celicarama. Kako je taj HGT dobro izgledao, ono nije obican hgt, verujte.U zelezniku me iscimao neki lik, drug od druga, vozi HGTa isto, neka sivkasta nijansa, lepo ide skroz, ali je stock.I video sam jos jednog srebrnog na brdu, i oprao sam ko guzicu jednog crnog (a bas lepog) kod djelmasa. A nije Reaperov hahahaha ima HGTa koliko hoces po gradu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted February 18, 2009 Bio je jedan sivi HGT Abarth na par nasih okupljanja Quote Share this post Link to post Share on other sites