Markoni147 51 Posted September 18, 2008 Taj beli 430 nije Scuderia, crveni Vukov 430 ofarban u belo i nalepljene nalepnice... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zverko 0 Posted September 18, 2008 tacno, vuk bajrusevic je tero to cudo jos pre 5 godina Quote Share this post Link to post Share on other sites
starac vujadin 0 Posted September 19, 2008 Nije nego je Scuderia, stajao zaplenjen mesecima jer je lazirao fakturu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest 202 Posted September 19, 2008 @staracE pa nije, nego je prefarban njegov stari, crveni. Sad da se ne ubedjujemo da znam sta je i gde je i farban, baci malo oko na auspuhe ako ga vidis gde sledeci put, obrati paznju gde stoje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markoni147 51 Posted September 19, 2008 Vuka znam, on je 2005 kupio F430, crveni, prvo bio na ekonomske table pa BG 44 44. Ove godine ga je ofarbao i stavio nalepnice po sredini. I felne je ofarbao u belo (sto mi se ne svidja). Ta Scuderia o kojoj pricas je crvena i to je ova sa pocetka teme. Vlasnik Jeep Komerca je kupio.Evo jeA ovo je VukovNije nego je Scuderia, stajao zaplenjen mesecima jer je lazirao fakturu.Nije zaplenjen nego mu se carinjenje u NS oduzilo zbog pomenutog problema, stajao je 2-3 meseca, za to vreme dobio i par ostecenja (ogrebotina). Uvezen je iz Letonije ili Litvanije, ne mogu da se setim... Na kraju ga je Milsped preuzeo i sve se brzo zavrsilo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
starac vujadin 0 Posted September 19, 2008 Ok, u pravu si. Slika zadnjeg dela sve govori. A, ovo "zaplenjen" sam pogresno upotrebio...nisma ni smunjao da ce sve da se ispegla na kraju. Ljudi koji su mi pricali su umuljali dve price u jednu...A najgore je sto sam video belog i nisam obratio paznju na izduv... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markoni147 51 Posted September 19, 2008 Jedino gde je Vuk pogresio (po meni) je sto je trebao felne da ostavi u originalnoj boji i da ne farba zadnji dufuzor... Ali sa ovom linijom je mnoge zbunio jer svi misle da je u pitanju Scuderia... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zverko 0 Posted September 19, 2008 slazem se za difuzor. a na beo auto pa jos ovaj, zlatne felne mnogo lepo izgledaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites