bokija 83 Posted February 23, 2008 Ajmo prebrojavanje za danas.Ja doterujem mog Ducea,to je jedan,Ko jos dolazi?Dogovoricemo se ako se skupi deset ljudi sa Stilom da im poklonimo slona da im prepravi auto u Bravo.Nek ponesu kikiriki. Share this post Link to post Share on other sites
Markoni147 51 Posted February 23, 2008 Dolazim i ja da dam podrsku... Vidimo se. Pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted February 23, 2008 ljudi ovaj put bez mene iskrslo mi je neshto, vidimo se na sledecem Share this post Link to post Share on other sites
Guest 7551 Posted February 23, 2008 Koliko ja vidim bice nas 3 - 4 plafon.... Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted February 23, 2008 ..kakvih 3 ili 4...Dolazim i ja... A, bice jos ljudi...Da li ce nas biti vise nego prvi put ? To cemo jos da vidimo... Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8316 Posted February 23, 2008 vreme mi nikako ne odgovara...nadam se da cu iduci put moci docipozdrav! Share this post Link to post Share on other sites
pedro 0 Posted February 23, 2008 Jbg,imao sam neke neodlozne obaveze,videcemo se neki naredni put. Share this post Link to post Share on other sites
Guest 2463 Posted February 23, 2008 Ja sa mimao neke obaveze i kad sam pogledao na sat bilo je vec 4 i ohohoo, tako da se nije isplatilo kretati...Dogovoricemo se za sl. put... pa svi da budemona okupu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8754 Posted February 28, 2008 Kad je sledeci skup? Share this post Link to post Share on other sites
Branko 1 Posted February 28, 2008 Ima li nas negde ovog vikenda? Ili neki drugi termin kada se dogovorimo? Share this post Link to post Share on other sites
Mans 1 Posted February 28, 2008 Najbolje bi bilo da se izglasa,ja predlazem subota popodne ili predvece!Da bude sto manje ljudi po ulicama...cisto da nas ne uhvati neka guzva i tome sl sto nije bilo iskljuceno u prethodnih par dana! Share this post Link to post Share on other sites
predrag&marea 0 Posted February 28, 2008 Najbolje bi bilo da se izglasa,ja predlazem subota popodne ili predvece!Da bude sto manje ljudi po ulicama...cisto da nas ne uhvati neka guzva i tome sl sto nije bilo iskljuceno u prethodnih par dana!bilo bi dobro kad bi se skupili u isto vreme na istom mestu kao i prosli put Share this post Link to post Share on other sites
Guest 8947 Posted February 28, 2008 a gde je taj skup??? Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted February 29, 2008 a gde je taj skup???Znaci Subota 15.30?Sava centar?Vidim Predrag se sprema za revans.Ako treba zalicemo ciganima papir da bude tezi sto je sigurno,sigurno,pa cast foruma je u pitanju.Jos ako dodju i dzandari sa punticem bice super.Takodje bilo bi lepo da se pojavi i majstor Velja ako ima vremena,naravno.Cera mi negde iskopala na poklon privezak na kom pise POLSKI FIAT,stvarno di su ti ljudi sa peglicama,125-cama,Polonezima... :lool: Share this post Link to post Share on other sites
predrag&marea 0 Posted February 29, 2008 aj sad nemoj da dezinformises one sa papirom.Mozda se pojave ispred SC-a,plate parking,a nas nema.Posle ce biti,evo prepali se nas.Svi koji su bili znaju,a oni koji nisu,veliki parking iza Interkontinentala.Tamo se nalazimo,a jedan ce u izvidnicu ispred SC-a da vidi jesu li dosla dvojica ili trojica Share this post Link to post Share on other sites
Mans 1 Posted February 29, 2008 Moze isto vreme al nam kisa ne gine,tako da predlazem garazu kod arene u slucaju padavina... :kisha :fasttalk: Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted February 29, 2008 Moze isto vreme al nam kisa ne gine,tako da predlazem garazu kod arene u slucaju padavina... :kisha :fasttalk:Ma O.K. samo da se skupimo kod SC-a pa mozemo ako pada kisa da se premestimo.Malo mi je nejasan taj kraj oko arene. Share this post Link to post Share on other sites
predrag&marea 0 Posted March 1, 2008 Moje izvinjenjeJa danas ne mogu doci,iskrsle obaveze Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted March 1, 2008 meni je danas haos ali svraticu na kratko ako ce biti skup Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted March 1, 2008 i meni je haos, 1. u mesecu, moram da radim popis, ako stignem dolazim u 15:30 tamo. Share this post Link to post Share on other sites