Jump to content
FAS Goran

ceda

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About ceda

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Odud
  1. Ljudi ako jos neko ima taj problem sa pumom i chek engine lampicom i nasao je resenje neka javi posto meni nece da prima gas i ne gasi je.
  2. Zdravo narode, imam fiat punto 1,9D 2002 godiste. Imam problem kada zimi cekam da iskljuci grejace i onda ga palim nece da prima gas tj. jako sporo prima gas nekih 30 sekundi mu je potrebno da dostigne 15oo obrtaja i skoro isto toliko da mu padnu obrtaji kada pustim gas, ili se desava da vergla do besvesti a ne dobija gorivo, a kada pustim da iskljuci grejace vratim kljuc i odmah palim onda normalno radi ili mi se desava na primer prosle godine kada je bilo par dana -20 i nesto stepeni i palim bez grejaca toliko brzo upali da imam utisak da je nesto otkinuo u motoru na 1 zub pali i u tom momentu ima oko 1500 obrtaja dok pali bez gasa koji padnu za sekund i naravno da nece da prima gas. citao sam u temi sve vase probleme i resenja, a ja gde god sa vozio svi majstori su mi govorili ostavi pa da mi vidimo ali ne znamo da li cemo resiti, reko ko ce da plati vasu praksu na mom autu uglavnom svi mi kazu redom ce da kvare pa dok ne dodju do resenja ako ikada nadju resenje a ja da finansiram. pa ako neko ima resenje ili sigurnog majstora neka javi. i da auto mi to rdi od nekih 60000km tako da se ne moze reci da je auto vozen previse sada ima 92000, a kupio sam ga od devojke iz italije kou poznajem i ona ga je dobila na nekom njihovom lotou.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...