Jump to content
FAS Goran

nemanja77

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  1. Odavno tema nije aktivna al ajd da pitam.. Po vama koji je set kvalitetniji, Valeo ili sachs...
  2. Hvala na odgovorima. valja mi kalkulisati šta i kako... mislio sam mozda da nadjem i polovan al to nije neko rešenje.. pozdrav!
  3. Pozdrav narode! Svaka čast za znanje, dosta pametnih stvari sam čuo ovde... e sad da i ja opišem moj problem koji je prilično sličan sa većinom opisanih. Auto (punto2 1,2 8v) je radio ok dok odjednom nije počeo da trese kao da radi na tri klipa. Prijavljivao grešku da je bobina u pitanju, medjutim zamenili smo i bobinu i svećice i opet popkazuje istu grešku (3 greške i spominje se mareli). majstor mi kaze da je izgleda otišo kompjuter, al evo već dva dana radi ok netrese više, s tim što sekad ga upalim, na 4-5 sekundi se čuje da radi malo drugačije blago trese i onda sam prestane i sve bude ok. kakvo je vaše mišljenje, jel treba da trazim novi komp... Pozdrav!
  4. neko ovde rece da je protokomer za multijet 21000!! auuu... meni je na doblu 1.9 multijet dijagnostikovalo protokomer. ima li svrhe da ga cistim ili da trazim nov.. hvala unapred i pozdrav!
  5. Prvo pozdrav svima, ja sam ovde nov. citao sam temu pa posto i ja imam problem sa protokomerom na doblu 1.9jtd multijet, hteo sam da pitam jel tacno da je za multijet protokomer dosta skuplji nego za ostale. i da li bi mogao da ga ocistim (posto je multijet) kao sto su neki od vas to radili kako su vec napisali...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...