Jump to content
FAS Goran

vukas1979

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About vukas1979

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 11/08/1979

Contact Methods

  • MSN
    vukas1979@hotmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    fiat mUlTiPLA 1.6 cng
  1. Jeste! Evo opet mi se dig`o pritisak! Da nisi slucajno nesto video ili bilo sta? U autu mi nista nije dirano samo olupana soferka. Na slici se vidi udubljenje koje je od ranije, tako da ne verujem da me neko nekim vozilom opalio. Na svu muku okrenem danas neki servis i pitam koliko je sa ugradnjom novo staklo i kad se nisam srusio. 28 800 dinara!! Veliki pozdrav! (odoh jos jednu "za pod jezik")
  2. Mom Bosiljčiću (Multipla 1.6) nesto pozlilo, ostavim ga na parkingu na Nbg i to isto veče mi neko polupa zadnju šoferku. Najbliži servis mi je bio Ricambi u Zemunu pa sam se nekako odvukao do njih. Ljudi mi izašli u susret, sačekali me i posle radnog vremena (doduše nekih 10ak min.) i ujutru me pozvali kada su ustanovili stanje motora, t.j., da nemam kompresije na prvom cilindru. Pitali su da li da ga otvaraju. Naravno pristao sam i posle nekog vremena su me opet zvali i objasnili šta je sa cilindrom i rekli da dođem i sam pogledam (odlomio mi se komad ventila i pokarambasio klip i cilindar). Otišao sam i sve se dogovorio, radimo dalje. Za sada sam apsolutno zadovoljan sa profesionalnošću! Javiću i posle gotovog posla sa utiscima.
  3. Ne znam,jos nisam pricao o ceni. Kad sam ga pitao za zamenu gumica ventila, rekao mi je da ne moze nista da mi kaze dok se ne otvori motor. Tek tad ce videti sta je i koliko stradalo. To mi deluje sasvim logicno...Jel ti imas neku cifru kod tvog?
  4. Vidis,i meni je jedan majstor rekao da su mozda uljne karike otisle,odnosno da su zalepile na nekom klipu...Prvo cu izmeriti kompresiju za pocetak i probati gusce ulje,ali ako se nastavi potrosnja ulja ne gine mi otvaranje motora. Posto sam auto uzeo za sebe na duze staze odradicu motor, same me muci kvalitet delova...
  5. pa zato sam i zbunjen,zato sto nista ne dimi,samo para,kondenz i to je to. nema plavicasttog dima,ni crnog. preci cu na 15-40 pa cu videti...hvala svima!
  6. pa bas me to i buni! Da li katalizator moze da toliko procisti gasove pa da se ne vidi dim od ulja?
  7. Postovani, Potrosnja ulja mi je 100gr na 100km. Auto sam kupio u avgustu ove godine i tako je od pocetka.Inace ne duva na cepu od ulja( ni na sipci), nema dima na iberu ni na auspuhu. Filter vazduha promenjen i dan danas je kao nov. Sipao sam Selenia Gold u njega. Jedan majstor mi rece da su ventili, a da na auspuhu nema dima jer ima katalizator. Zar ne bi trebao da sam sa tolikim sagorevanjem ulja ekoloska katastrofa? Potrosnja metana/benzina normalna. Sta mi je ciniti? Naravno ne curi ulje nigde....

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...