Jump to content
FAS Goran

goransid

Members
  • Content Count

    106
  • Joined

  • Last visited

About goransid

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 09/26/1976

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sid

Contact Methods

  • Skype
    goransid6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav Floridasi Ne radi mi km sat jel ima neko da mu radi hehe?? To je super nevidi zena koliko je przim nego kad se pocnu retrovizori sklapati onda pocne eeejjj lakse Malo sale..Jel ima neko da popravlja te satove ili mora nov a cena velika. Florida in 2005 god 1.6
  2. Pozdrav.I ja imam slicnih problema ujutro kad ga upalim osetim cimanje pod sedistem i malo variraju obrtaji sve to traje dok se neugreje. Kad je vruc osetim cimanje ali mnogo manje i ima sitnu knedlu izmedju 2 000 i 3 000 obrtaja a kad je hladan ta knedla se mnogo vise oseti. Svecice zamenjene.
  3. Evo i ja da se ubacim u vezi ove teme ali predhono da vas pozdravim. Danas sam malo cackao trazeci sta bih moglo biti jer i meni ne radi daljinac a centralna radi.I tako cackajuci u jednom momentu op zakljuca se.... E sad ne znam kako da objasnim ali pokusacu laicki. 1. drzim dugme na daljincu da blinka lampica 2. stavim kljuc u bravu i krecem da dajem kontak i tu negde pre prvog zuba tu ga dobijem samo tu... zakljuca i odkljuca normalno. A kad izvadim kljuc opet nece ni kad dam kontak znaci samo u tom polozaju nekapiram uopste sta bih moglo biti..ako mozda neko zna caku sta bih moglo biti mogu snimiti klip pa da vam pokazem Naprskao sam malo bravu kontakt sprejom ali nista i sve dzekove povadio i pregledao ali mi deluje sve ok.
  4. Ne bih ja tu nista dirao Malo na otvoren put ili po mogucnosti autoput pa ga malo provozati ostrije 130,140 jedno 10km. pacete da vidite razliku. Gradska voznja,stednja goriva (kriza) auto se umrtvi kao i mi posle zimskog odmora kad ne radimo celu zimu nista pa kad u prolece krenemo sa poslom Majko mila.... Shvatite da da bukvalno svaka masina ili motor rade kao ljudski organizam. Nahranite ga dobro i peglaj.
  5. Prijarelju tako ce najverovatnije i biti samo da skupim jos malo para. Malo sam vrsljao po forumima pa sam na jednom mestu naisao gde pise da ti motori 1.2 8v neposavijaju ventile kad pukne ili preskoci zupcasti. da liti nesto znas o tome i da lije istina ili samo varka?
  6. Poenta je u tome sto majstorima u Sidu neverujem danas je zidar a sutra automehanicar i radi pomocu stapa i kanapa. Gledao sam ja kako oni rade kad menjaju zupcasti obelezi tacke sa zutom farbom razupce i ponovo ga tako uzupce a da lije on mozda jedan zub preskocio ili nije to nema veze. Sto se tice reklamacije imaju 1001 razlog da bace krivicu sa sebe ako se nesto desi i za cega ja da im dam pare. Pokusacu sam uz vasu pomoc ako neuspem kad skupim para oteracu proverenom majstoru koji zna sta radi i koji stoji iza svega sto je radio. Moram da ponovim da sam ja to sve uradio auto pali radi ide vozim ga svakodnevno jedino sto nisam siguran da je tacno uzubljen u zub. Kao sto rekoh imam malo cimanje na leru i kad vozim malim gasom hoce da cima. Tako mi se desavalo i na Bravi 16v pa kad sam gs uzupcio alatom sve je bilo Ok.
  7. Skinu sam Auto Datu tamo je nacrtano kad se skine bobina da ima alat koji blokira bregastu kao na 16v
  8. Pozdrav. Skoro sam kupio punta 1.2 8v 2003 god. pa sam i pokupovo delove za servis pk kais,zupcasti,spaner,svecice,ulje i filtere ali je zahvalilo para majstoru za ruke pa bih pokusao sam. Pre sam imao zastavu 101 i to sam uvek radio sam. Kada stavim na tacku na zamajcu tacka na remenici od bregaste je u gornjem polozaju to je ok ali nemam nigde zazor gde bih tacno trebala da bude pa vas molim ako neko ima slike ili zna da mi kaze gde tacno treba da stoji. Znam da mi je najlakse da ga uzupcim kako je sad uzupcen ali sumnjam na to da nije uzupcen kako treba kao npr. sitno cimanje na leru,knedla pri malom gasu tj. cimanje pri laganoj voznji itd. Unapred Hvala!
  9. Pozdrav. Fiat Brava 1.6 16v 97 god. Ja imam slican broblem sa radom na benzin inace imam i ugradjen plin Kad upalim na benzin radi neravnomerno i cim pokusam da dodam gas on se ugasi znaci na benzin radi samo na leru i to kao sto rekoh neravnomerno od 500 do 800 obrtaja. Skidao sam dizne i nosio na ciscenje kad ono kod mene dizne od novog tipa sa plasticnom granom tj dizne sa 2 brizgaljke a trebalo bih da bude sa 4 posto je kod mene metalna usisna. Da li mi mozda to pravi problem ili da trazim dalje. Dizne ociscene ali opet isto. Na plin sve ok.
  10. Pozdrav. Fiat Brava 1.6 16v 97god. Ponekad jako tesko upali na plin verglam 4-5 sek. i onda upali i radi normalno. Nikad ne mogu znati kako ce da upali nekad upali na pola kljuca a nekad vergla kao da nema plina i onda sastavi ali izbaci plavi dim iz auspuha. Danas sam mu stavio nove svecice Bosch-ove po preporuci prodavca i za nijansu lakse pali ali se opet desi da mu je potrebno duze verglanje da bih upalio. Recimo ujutro mnogo lakse upali nego kad ga parkiram na nekih 30min. i onda se desi to da jako tesko upali kao kad presisa i izbaci plavi dim. Plin je obican fabricki nije sekvent. Da li je neko od vas imao ovakvih problema i kako ih je resio? Unapred Hvala!
  11. Jeste upravu si to je Auto servis Raseta u Futogu!!!!
  12. Pozdrav. Tesko pali na plin predpostavljam da su u pitanju svecice sta mi preporucujete koje da kupim. Na benzin pali odlicno. Upitanju je Fiat Brava 1.6 16v 97god. Hvala!!!
  13. Da u pravu si, imao sam udes po klizavici sam se okretao i upao u kanal. Ali...Upravo sam dosao od vulkanizera stavio sam nove gume napred a te od napred prebacio nazad i sad je OK. U svakom slucaju hvala na pomoci... Pozdrav!
  14. Nisam remontovao viljuske vec sam ih skinuo sa stranca a kod njega su tockovi stajali ravno pa mi zato nije jasno zasto kod mene stoji / a sto se tice guma za nijansu vise potrosene unutrasnje ivice tj. ivica posto se radi o levom tocku gledajuci odpozadi desni je Ok.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...