Jump to content
FAS Goran

sovaa

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sovaa

  1. Pre dva nedelje kupim punta 2, 2002 godiste, 1.2, 8v,medjutim imam problem sa pokazivacem ( kazaljkom )temperature, zakucana je skroz dole (kao na slici na pocetku teme).Odvezem kod auto elektricara i dijagnostika kaze termodavac nevalja,stavimo novi ono isti problem,majstor predlaze da promenim ceo km sat? Jel moze samo ona kazaljka za temperaturu da se popravlja ili mora ceo sat? Ima li neko slicna iskustva,savet?
  2. Gledao sam i taj galaxy s advance medjutim nestade sa telenorovog sajta,verovatno nema vise,trazicu taj lg l7 ll ako daju za dinar ako ne onda se prebacujem u mts u neku najmanju tarifu pa ako bude sve ok onda neku vecu. O vipu ne razmisljam,sestra mi u Zemunu uz dunav ima vip pripeid karticu i skoro nikad nema signal,tako da vip nikako. Koliko si uspio da spustis cenu tom samsungu sto si uzeo?
  3. igor0511@ sto ti se nije dopao lg optimus l7 ll,ja planiram da uzmem ili da odustanem,cak razmisljam da predjem u telekom imaju onu akciju 50% popusta za postpejd pakete u roku cele pretplate ali ne daju telefon ako uzmem popust.
  4. sovaa

    K: Punto mk.1

    Ajd bar napisi u kakvom stanju,jel mozda bio predstavljen na forumu,za koliko je otisao,cisto radi neke orjentacije,od obaveza ne stizem ni oglase da pogledam...
  5. sovaa

    K: Punto mk.1

    rkoma1986... ajd ponovo postavi link da vidim o cemu se radi?
  6. sovaa

    K: Punto mk.1

    Ma gledao sam ja par komada mk2 i realno mogu da izdvojim jos koju stotku gore,e sad naginjem da ima plin ili u narednom periodu da ja radim plin, a mk2 nema dobar sa plinom za jeftine pare,pa mi ostaje mk1,onako pokusavam da razmisljam realno e sad ...treba naci dobro ocuvan primerak,a sto se tice cene ne mora bas 1500,to je bilo onako okvirno...
  7. sovaa

    K: Punto mk.1

    Pa ja sam razmisljao da mi je bolje da uzmem mk1 u sto boljem stanju nego mk2 u nikakvom stanju,pogotovo sto mk1 mozda mogu naci i sa plinom,tebi cestitam na kupovini i da te dugo sluzi,pa sad uzeo bi ja "novijeg" nego sve neki krsevi za male pare pa zato i trazim mk1....
  8. sovaa

    K: Punto mk.1

    Kupujem punta mk1 do 1500-1600 eura, pozeljno da ima plin ili benzin, vrlo je bitno da je sto bolje limarijski ocuvan, pa ako neko prodaje ili zna nekog nek napise....
  9. Pozdrav,zovem se Miroslav iz bgda i trazim da kupim punta keca.
  10. Pa onih 1000 minuta ti vazi za 062,063,069,pa uzmi taj manji paket ,i sve sto imas nepotroseno ti sa prenosi na taj manji paket,ako budes prelazio na manji paket i ako imas neki telefon za din. ili slicno,tj ako ti telefon kosta vise u nizoj tarifi nego u onoj koju si ti uzeo onda moras slati neku poruku na 1111 i od njih dobijes povratnu poruku da ti je promenjen paket,tu poruku cuvaj,popricaj sa njima o ovome,pozdrav.
  11. Pozdrav,mozes da menjas za nizi paket posto su oni vrsili izmene,meni su pre desetak dana promenili sa prenesi 200 na prenesi 100,ustvari pozovi njihov servis,sve ce ti objasniti.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...