Jump to content
FAS Goran

Martini

Members
  • Content Count

    2778
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Martini


  1. Ja imam 308 1,6 THP od 150ks, ali limuzinu. Slazem se sa gore navedenim stvarima ali moj je Sport Pack i mozda zbog toga je pretvrd za moj ukus. Sto se tice udobnosti Lybra je za 2 klase gore. Dizajn, izolacija, prefinjenost u radu i razne druge stvari su prednost produkcijski i dizajnerski 10 godina mladjeg vozila i iz tog razloga smatram da nema mesta poredjenju sa Lybrom. Iako je benzinac u mojim uslovima voznje potrosnja je u proseku oko 7,5 litara benzina sto je prihvatljivo.


  2. Kao sto ti rekoh danas telefonom nista se ne moze znati dok se ne uradi dijagnostika. Najskuplja popravka od svega moze da bude rucna kocnica posto si rekao da ne popusta. Zuta od airbaga sija sto je prekidac za iskljucenje suvozacevog jastuka aktiviran. ESP moze da se desi da ugasi sam posle 5 metara voznje ukoliko je sve ispravno. Sto se tice nivelacije farova moze da bude neka prisutna greska ili da se jednostavnim brisanjem greske ukloni. 


  3. Nema nikakve razlike medju njima. I sedici se pravi u Madjarskoj. Realno gledano imas i Suzuki za 5000 ali 2006 godina.

    Konkretno ovaj http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8298339/suzuki-sx4 je vlasnik kupio nov i od prvog dana je kod mene na odrzavanju. Covek se odrekao fabricke garancije zbog plina. Ugradjen je Zavoli gas i auto je bez greske.


  4. Evo malo pe sam dosao sa posla znaci ceo dan auto ugasen.Pre paljenja skinem ja crevo sto ide od interkulera u usis i upalim...Dima skoro uopste nema...vrlo malo....kad se ugasio vratim crevo i raskacim lambdu sondu,upalim krene samo kondez iz auspuha a dima nigde...mozda je sonda problem?

     

    Nece da dimi plavo ako je zbog sonde. Te turbine imaju problem i ubacuju ulje u izduvni - pogonski deo turbine. Malo nakaplje kad prenoci i ujutro oblak belog ili plavog dima, ali mora dobro da odstoji da se to dogodi.


  5. Zar nema svaki podesavanje temperature pozadi?

     

    Oprema najvise varira oko par stvari... koza, siber, felne, grejanje zadnjih sedista, elektricna zavesa pozadi, prekidac joj desno od menjaca, i podesavanja vozackog sedista, svaki Thesis ima elektro sedista, al nema bas svaki memoriju, grejanje, i jos neka dodatna podesavanja.

     

    Nema svaki podesavanje temperature pozadi. Na jeftinijim se vozacevo sediste po horizontali manuelno podesava i dok je naslon elektricni a suvozacevo na istom autu je full elektricno.. Jeftiniji nemaju ni Bose ozvucenje, navigaciju, cd changer, zavesu pozadi ni tamna stakla pozadi. A video sam i bez prednih meglenki i sa sedistima od Woolmark vune u najosnovnijoj opremi. Cak ni svaka nema Skyhook vesanje a ima i modela sa platicnim radkapnama na tockovima.

     

    Nasuprot svemu jeftinom najskuplji imaju grejanje i hladjenja prednjjih sedista a osim toga na zadnjim podesavanje sedista, naslona i masazu. Postoji i aktivni tempomat sa radarom za odstojanje, keyless sistem, solarni siber koji ima iskljucivo funkciju napajanja ventilatora kabine na suncu radi provetravanja. TV tuner, telefon u naslonu za ruku, daljinski za radio...  Sto skuplja i opremljenija to vise muke, problema i skuplje odrzavanje.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...