Jump to content
FAS Goran

Degra

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Degra

  1. Evo jos jedne malo novije ali vise presla. https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/linea/fiat_linea_1_3_mjet_16v_dynamic-15198216
  2. Evo nasao sam ovu Lineu, to mi je na 10 min od mene. https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/linea/fiat_linea_1_3_mjet_16v_dynamic_mo_-i_1_tulaj_valos_km-15367992
  3. Stvarno nisam bas u toku sto se tice dizela pa me interesuje jel su pozitivna iskustva?
  4. Koja varijanta motora je naj opcija i sta je jos ok (dizel/benzin)?
  5. Skroz si u pravu u sto se tice poredjenja. Linea me privlaci zbog dosadasnjeg iskustva sa Fiatom i cenom odrzavanja dok vecina stvari sto se tice udobnosti i dodatnih opcija ide na stranu Picassa. Trenutno zivim u Madjarskoj i solidna je ponuda oba modela (naravno Picasso je vise zastupljen). Generalno auto bi bio koriscen uglavnom za putovanje u Srbiju i izvan grada vikendom.
  6. Pozdrav svima, Vozim Punta benzinca vise od tri godine i trenutno planiram da ga prodam kako bih uzeo nesto vece. Zapala mi za oko Fiat Linea pa bi mi dobro doslo misljenje forumasa sta kupiti i koji model ili mozda da gledam nesto drugo. Opcija dva mi je verovatno Citroen C4 Grande Picasso, pa sad sta raditi... Unapred zahvalan na savetima:)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...