Jump to content
FAS Goran

bulat

Members
  • Content Count

    69
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Hvala
    bulat got a reaction from neshaoct in Fiat Punto mk.2 - ventilator kabine i klima ne rade   
    Sta mislis kako je meni bilo u subotu na +43 (necemo da ulazimo sad i u posao RZHM). Sve sam rasturio sa namerom da pronadjem gremlina. I nadjoh ga danas. Evo o cemu je rec:

    Sinoc oko 11, resim da zakacim dijagnostiku. Uzmem svoj elm, uzajmim laptop (jer moj ne drzi bateriju ni minut) instaliram MES 2.2. Sidjem do parkinga, pronadjem sebe kako u ponoc cackam oko auta dok me prolaznici vec markiraju ko dzankija. Dijagnostika pronadje gresku "U1601-CAN line error". Izguglam malo, ne nadjem nista posebno. Malopre dodjem sa posla, kupim rezervne osigurace i krenem da cupam i menjam redom i naidjem na poslednji (na dnu, desno) od 10A. Iscupam i stavim drugi. PRORADI! Ja srecan! Klima radi, vent radi, sve na svom mestu nista prebudzeno. Na poklopcu pise da je taj F31. Vec proveren, ali instrumentom. Posle tek skontam da je probna lampa keva... Uglavnom toliko sam stvari proverio da je bilo ne moguce da mi je nesto promaklo al eto, desava se...

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...