Jump to content
FAS Goran

aleksandar88

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

About aleksandar88

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 12/27/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Novi sad

Recent Profile Visitors

1743 profile views
  1. Meni se to desavalo kada su mi dizne bile lose i to sam zamenio i nastelali su ga na kompu nema boga sada da se ugasi ali na plinu mi se to desavalo.
  2. Jel zna neko u Ns nekog ko extra radi sa plinskim uredjajem da oteram auto da mi ga lepo nameste na kompu da sve podese i koliko kesa je to otprilike ???
  3. Kad je zamenio isparivac nije ga prikopcao na komp pa je mozda tu uzrok toga cim sipam plin losije ide neki odredjeni trenutak npr 20km i onda leti opet kao da se nesto odcepi rekao mi je majstor da sutra dodjem da ga kace na komp da vide taj pritisak itd pa cemo da vidimo sta ce da bude.
  4. A ja sam ljudi bio kod majstora uradio novi rasplinjac,dizne zamenio i leteo je kao lud dok nisam otisao da sipam opet plin i cim sipam plin auto lose vuce dolazi do 4 5 6 hiljada obrtaja ali sve uz trzanje itd jako lose ide a pre nedelju dana sam stavio rasplinjac i dizne i bilo je plina u autu vozio sam ga kao lud i kad sam sipao lose ide npr jedno odredjeno vreme pa kao da mu nesto probije kao da odjednom dodje gas i onda pici kao lud dok opet ne odem da sipam. Moze pomoc?
  5. tnx nisam ni skontao tj. zagledao sliku nesto
  6. Gde ima da se kupi ovakav spojler i koliko kesa ?? Ili ovaj ??? jel zna neko ?
  7. pa da hocu da ga przim malo da ga gasiram al kad pustim gas hoce da se ugasi kao padnu obrtaji ok onda cu da spricam bolje nego da skidam.
  8. NIsam jos nista probavao hteo sam prvo da se raspitam na forumu znaci klapna da se cisti ?? klinerom ili da se skindem i ocistim lepo ??pa usput i leptir gasa.Auto vuce kao lud sve je ok i kad menjam brzine itd kad stajem na semafor sve sve je ok osim toga kada stisnem gas u leru padnu obrtaji i hoce da se ugasi a hocu da turiram kola da cujem taj zvuk.
  9. koliko sam citao izgleda da se problem resava sa busenjem te rupice na leptiru.Ja imam problem radi sve fino auto na leru i sve ok ali na primer dok stoji auto hocu da dam gas da cujem zvuk na auspuhu i dam gas na 5 6 7 hiljada obrtaja i kad pustim gas neugasi se auto ali padne na 500 obrtaja kao da se ugusi nekad se ugasi ali samo kada to radim na velike obrtaje i kada pustim gas to se desava?Sta vi mislite u cemu je problem?Mozda je i problem do tog senzora koji regulise taj leptir.
  10. Ma ako na cepu pise selenia onda cu da rokam seleniu 20k i vozdra nisu oni to dzabe napisali.Interesuje me jos na koliko se menja selenia 20k kazu kao na 20.000 km jel to istina ja svako ulje menjam na 8-10k km??
  11. Citao sve ovo sto ste pisali i sada se jos vise dvoumim izmedju selenie 20k.mobil 2000 x1,selenie k,total kvarc q9000 to je to za motor 1,8 16v sta je najbolje tu ?
  12. Al na kantici od selenie gold pise sintetic tako da je to sinteticko ulje ok ajde videcu sta pise gore hvala u svakom slucaju ja sam hteo total kvarc q9000 5w40.
  13. Ne znam, gledao sam total kvarc cuo sam da je ok ulje a pise da treba u stika sipati seleniu k,ali me interesuje dal mora da se sipa sinteticko ulje ili moze i polusintetika.Hteo sam nesto probati da vidim da mi smanji potrosnju ulja na 10000km sam dosu 2,5l jos. Selenia gold mi je ok, ne bunim se, al' sam hteo da vidim neko drugo.
  14. Trosi ali 0,3 dl na 1000 km i manje ali pitao sam i na forumu i majstora kazu da je to normalno za ovu masinu i na prospektu pise da je do 0,4 fabricka potrosnja hteo sam da probam neko drugo ulje da vidim dal bi bilo neke promene.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...