Jump to content

Od 17.02.2020. oko 5 časova ujutro, Forum je na novom serveru. Ako vidite ovaj tekst, to znači da ste na novom serveru/Forumu.

Ali, na jednom manjem broju uređaja još nije odrađen automatski DNS refresh, pa zato jedan broj korisnika još uvek ne može da vidi ovu stranicu. U skladu sa politikom njihovih operatera i oni će u narednim satima, a najviše za 12 sati automatski dobiti nove parametre.

FAS Euroauto Goran Vlada

DraganMi

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DraganMi

  1. Ja sam malo pretrazio net i za Austriju i nemacku i drge zemlje probajte na sledecem linku traziti pupe koje toce LPG i CNG http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?jump=gis
  2. Fiat Punto Classic 2009 godiste Presao sam 50000 nisam menjao disk plocice ni pakne ali vec zadnjih 20000 km primetio sam da nesto kao da bruji kada kocim pri vecim brzinama a na manjim brzinama kao da malo cupka kad kocim odnosno kocnica periodicno jace i slabije hvata. Pitao sam majstora sta to moze biti a on kaze da su mi jako tvrde plocice da je to u redu. Nemam ABS na vozilu pa me zanima da li je moguce da su kocnice neispravne i sta bi trebao uraditi da se to ne desava?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...