Jump to content
FAS Goran

Spirit

Members
  • Content Count

    44
  • Joined

  • Last visited

About Spirit

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd
  1. Ok hvala,jer citao sam da neka odstupanja mogu ali nesto ga filozofiraju...ok hvala.
  2. Unapred se izvinjavam ako je tema na pogresnom mestu. Imam alu felne 16 stilove one sedmokrake i na njima gume uniroyal 205/55/16 kazite mi moze li ovde guma 15 ,posto planiram da ih menjam,msilim da je naj bolje 195/55/16 ili se varam,ali gemeralno pitam da li na alu felnu 16 mogu gume 15 i da li time nesto gubim na performansama tj sigurnosti brzina mi nije bitna.Hvala
  3. Potreban mi je savet,FIAT stilo po haubi su se pojavili neki tragovi kao da je neka reklama bila tu zalepljena i lose skinuta,ali nije jednostavno nesto sa farbom nije baš ok,kada ga rucno izpoliram nekom jeftinom polir pastom skoro i da se ne vidi,dakle pomaze,ali i kratkog je veka. Da li neko radi profesionalno poliranje i kome da se obratim(za područije Bg),koju mi pastu savetujete da koristim i kako...hvala.
  4. Bio kod Gorana ,uradio mali seris,pretresao mi auto i ok je,da ne veruješ,uglavnom lampica se upalila zbog smese plina.
  5. Ok,samo pitam sta bi moglo biti,tako mi se upalila i lampica za airbeg,čačnuo malo konektor ispod sedista i nema je vise,pa rekoh da nije i ovde takav slučaj,uglavnom vreme je i za zamenu ulja,filtera...mali servis pa je mislim bolje sve to o jednom trosku.
  6. Ne ne pogresno si me shvatio,u tenutku kada se upalila greska motora upalila se i crvena lampica da je plin na rezervi,ali malo kasnije se upalila zelena lampica da je plin jos malo pa na rezervi,kapiras,ne pada nikakava kazaljka benzina,padaju oni kilometri koliko jos mogu da predjem sa ostatkom benzina,pa se kasnije opet vrate,nesto je pobrljavio,ok ici cu ja kod majstora nego pitam da nije sta da se odmah reaguje,pokusao sam skidanjem kleme i dodavanjem gasa tri puta preko 5000 obrtaja,to sam negde procitao i nije uspelo.
  7. Stilo 1.6 plin benzin ,jutros mi je u toku voznje,normalne voznje izbacio Engine feault i na kontrolnij tabli se upalila ona zuta oznaka kao pumpa ili sta vec,primetio sam u tom trenutku da se takodje upalila i lampica za plin da je na rezervi,ali ubzo potom upalila se lampica za plin da jos uvek nije na rezervi ali tu je negde,ovo pišem jer pretpostavljam da ima neke veze,inace nisam primetio da auto slabije vuče...primetio sam da je počeo brzo da skida kilometre ona opcija koliko jos mogu preci sa ostatkom benzina,dakle ne plina,nego benzina,što ranije nije bio slučaj,ne znam da li ovo ima nekakve veze,stigao sam kuci normalno,kasnije upalio auto normalno ali greska još uvek stoji kao i zuta lampica savet šta da radim i šta se ustvari desilo,do čega je problem,citao sam da je mozda u pitanju neki kontakt,da skidam kleme,mozda i vlaga a bilo je ovih dana...puno informacija,tako da sam zbunjen,hvala.
  8. Potrebna dva amortizera za gepek,u pitanju je Fiat Stilo 1.6 2001 god.
  9. Prijatelju ja tebe ništa ne razumem,koliko vidim ovaj baja je probao ali nešto ne vidim i da je uspeo,znači ja sam povezivao sve i svašta sa svim i svašta,marka cd-a isto igra bitnu ulogu,ja sam uspeo sa phone i nema šanse da se dobije stereo zvuk.Ali i ovaj koji imam je što se mene tiče izuzetan. A masa je jedna te ista ,znači zajednička ako pričamo o kablu.
  10. Primetio sam da na više automobila marke Stilo jedna od boljki je i plastika na vratima,tačnije oni rukohvati,jedno od rešenja je da se kupe novi...ali i ti novi puknu,kod mene konkretno je to zašrafljeno ali je moj prethodnik to tako loše uradio da mi ti šrafovi smetaju,da li imate iskustva ili neki predlog čime i kako to da pokrijem,da li karbon folijom ili nečim drugim,hvala.
  11. No problemo ali ne isplati se praviti ga.
  12. Nije problem do šeme,to se može naći na netu već do delova za XcarLink,za taj novac svašta mozeš od audio komponenti da kupiš
  13. @Mijailovic p. To možeš da izvedeš kako god zamisliš,imaš da kupiš za 500 din priključak koji se stavlja na mesto upaljača a da iz njega izlaze priključci za dva usb kabla,to sprovedeš ispod plastilke kao što sam aj uradio a dr graj kabal u tvom slučaju verovatno bananica za punjač od mob izvedeš je gde god želiš,to je barem prosto.
  14. Presvlake za Stila tip troje vrata,ne znam da li odgovaraju i za dr vozila,presvlake su bukvalno NOVE ali ih ja tako ne mogu prodati već kao polovne,kupio sam auto na njemu su bile ove presvlake,prodavac je hteo da sakrije jedno pocepano sedište,medjutim ja sam to zakrpio i skinuo presvalke jer ne volim da su mi sedišta siva (presvlake) a tapaciri plavi,nekome to ne smeta,dakle presvlake su nove ,samo su stavljene i bile u upotrebi nekih 3 dana,nisu kineske i sa buvljaka to se vidi po meterijalu koji je izuzetnog kvaliteta,jako čvrste, unutrašnjost je obložena i tankim sundjerom,sivkasto crne su boje sa ovim šarama,na desnoj presvlaci se vidi kao neka mrlja,napominjem da je to od vode da nije fleka ali mrzelo me da opet slikam, Nigde nisu pocepane,uflekane i slično,slikao sam samo presvlake za prednja sedišta ali dolaze kompletne sa prednjim i zadnjim,prilikom skidanja mislim da sam na zadnjoj iskidao onaj lastrež što dolazi za zatezivanje ali samo na jednoj i to apsolutno ničemu niti služi niti smeta kako bi se presvlake lepo zategle,ali eto moram i to napomenuti.Ono što je naj bitnije to je da su bukvalno nove,nisu kineske od izuzetno čvrstog materijala,za Stila sa troje vrata su da li odgovaraju i dr tipovima vozila to ne znam. Cena 2000din,mislim daj je više nego povoljno,za one koji nisu iz bg šaljem postexpresom koji je 240 din danas za sutra posle uplate na žiro račun.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...