Jump to content
FAS Goran

SERDAR

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About SERDAR

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 09/18/1979

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Previous Fields

  • Garage
    nuova bravo 1.6 mjet

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Mene zanima. Vrlo rado bih video kako to funkcioniše!!
  2. @BANJO1990: Hvala najlepše. Valjda ce biti dobar. @zoranic MNE: Upravo tako, punto je iz mesta živa vatra (ako si sam u autu), dok kod brava se ta razlika ( pun/prazan) skoro ne primeti. Uostalom punto je lakši skoro 400 kg.Posle pređenih par metara prica je skroz druga.
  3. Ma da Prvi Trag, a već sam odradio servis kod Gorana. Metalik sivi je, 2008 god, 120ks, dinamic (najviše mi fali naslon za ruku) . Nije ni bila Bog zna kakva ponuda sa 1.6 motorom pa je izbor pao na ovog. Postaviću slike za neki dan. Performanse su odlicne, iako mi je utisak da je dosta težek auto (cini mi se 1395kg ?!, sto je prilicno za ovu klasu, 230 kg tezi od golfa) ali to mu daje jak utisak robusnosti i stabilnosti. Naravno 120 ks i 300 Nm nose ove kilograme bez problema. Jedina mana mu je mozda kretanje iz mesta gde je malo tromiji, ali cim se pokrene lepi za sediste (10,5s do 100 kaze fabrika). Ja sam imao punta 2 1.9 JTD 86ks koji je nenormalno startan auto, ali i mnogo laksi te mozda i poređenje nije pravo.
  4. Nisam ga kupio tamo?! Pazario sam ga na ulasku u BGD kod Bubanj Potoka. Videcemo kako ce se 1.6 pokazati, za sada sam zadovoljan. Za nijansu je skupli servis nego za 1.9 8v. Mislim da je i nesto teži (ne kapiram zašto), ali mu je obrtni moment nenormalan (300 Nm). Pozdravljam vas sve koji su se priključili mojoj prvoj temi..
  5. Pozdrav svima! I ja sam skorasnji vlasnik brava, doduse 1.6 mjt i mogu dodati sve pohvale za ovaj auto. Vredi svaki placen euro, narocito ako se uporedi sa konkurenciojm ( u tehničkom smislu, a o dizajnu da ne govorim). Ako vam treba bilo kakav savet ili podatak, slobodno pišite.
  6. Pozdrav svima.

    Jel ima neko iskustva sa Guardian bravom?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...