Jump to content
FAS Goran

Acomarea

Members
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

About Acomarea

  • Rank
    Regolari
  • Birthday 02/10/1972

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Imam sledeci problem sa kontrolnom tablom, od skoro nece da mi svetli lampica na kontrolnoj tabli kada povucem rucnu kocnicu i lampica od ulja (dok ostale rade), istazivao sam i uocio kada stisnem prstom kontrolnu tablu one zasvetle i naravno opet prestanu kada sklonim prst, nadam se da me razumete, sta bi mogao biti problem dakle rec je o Fiat Marei jtd 2001. godiste? Nadam se brzom odgovoru i pomoci, hvala unapred.
  2. Pozdrav svima, imam jedan "problem" sa Fiat Mareom od skoro, kada povucem rucnu kocnicu, ponekad mi se na instrument tabli ukljuci lampica (crveni uzvicnik) , ponekad ne, sta bi mogao biti problem?
  3. Koliko Bravo, Marea JTD imaju ukupno nosača? Četiri ili? Već dugo mučim muku sa vibracijama na leru, koje se prenose na upravljač, ostaje mi jos da proverim nosač na desnom kraku, pošto majstori neće da se bave ovom problematikom (ne mogu da naplate "masno") s tim u vezu moram sam, inače njihova konstatacija je kupi benzinca!
  4. Prije svega hvala vam na angazmanu i odgovorima. Nije do freona, posto sam je punio, odnosno kompletan proces je odradjen, od vakumiranja do punjenja, ovo vec treci kompresor koji menjam (polovan) ali ni sa jednim nemam hladjenje, isparivac je dobar, za kompresor ne znam, kao sto napisah polovan je ali mi nije logicno da ni jedan nije ispravan (ako je do njega), sa ovim cujem da ga ukljucuje, ali nema hladjenja. Postoji li mozda mogucnost da elektornika, racunar ili kako se vec strucno naziva, da problem pravi?
  5. Pritiskom na prekidac od klime (svetli lampica) ne ukljucuje mi kompresor klime, da li mi mozete reci sta bi mogao biti problem? Zanima me gde se tacno nalazi relej i osigurac od klime kod Fiat Maree JTD ELX oprema.
  6. Provereno znam da je otisla, posto mi tu i pusta freon, kada sam punio klimu, ali ima godinu dana kako nije ispravna, i ujutru se cuje kao da zaskripi nekih minut dva i zatim radi ok, nosaci su ok, egr cist, ne znam sta vise?
  7. Da li ce, remenica klime stvarati vibracije na leru, koje ce se prenositi na upravljac?
  8. Kada te svoje originalne postavim, nemam problema znaci duzina ili ta povrsina na kojoj nema navoja zeza. Kada podignem vozilo nista ne zakaca znaci samo pod opterecenjem se cuje. Nazad su mi dobosi i nista mi se ne cuje sa tim duzim sarafima pa me sve to malo buni a i unosi nesigunost.
  9. Trebao bi biti 4x98. Stavio sam juce druge sarafe, medjutim napred mi nesto lupa, kaci za nesto za sta bi mogao?
  10. Izgleda opet sarafi, posto nije navoj do kraja ostaje luft pa ne hvata dobro prednje tockove, a na zadnjim ne stvara probleme pa me malo buni.
  11. Uredu je Ivane, pitanje sam postavio u cilju brzeg i adekvatnijeg dobijanja odgovora. Da pitanje nije u potpunosti vezano za navedenu temu, slazem se, ali ako dublje pogledamo pneumatik, napaltak itd. sve je u uskoj vezi. Ali tvoj komentar, je sasvim suvisan i ako si imao neku sugestiju mogao su u privatnim porukama to napisati, a sa ovim stvarno ostaje nejasno sta si htio postici! Ostalim clanovima se izvinjavam! Hvala!
  12. Ne nisu originalne feluge vec su Dezent, evo danas kupio neke druge sarafe duze, postavim nazad feluge ok su, ali napred nesto mi lupa, kao da kaci za nesto, nemam pojma sta moze biti, svaki savjet je dobrodosao.
  13. Da li mi moze neko slikati vijak za alu feluge, posto ja na Marei koristim vec par godina iste vijeke kako za alu tako i za čelične feluge i prije neki dan počela mi se alu feluga odvrtati u vožnji i dva puta malo je trebalo da spadne... Pa sada trazim vijeke za alu feluge (nadam se da je u njima problem) ali ne znam koje da uzmem posto ima dužih karaćih, kako izgledaju originalini? Ili sta moze biti problem da se sami u toku vožnje odvrnu?

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...