Jump to content
FAS Goran

VuArt

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About VuArt

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Niš
  • Interests
    Cars, oldtimers, music.

Previous Fields

  • Garage
    Punto Mk1 TD

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Moj primerak je iz 1998 godine 1.7 TD tako da n znam koji tip table ima. Kupio sam drugi km sat i isto se ponaša. Dodao bih da sam kupio i obrtomer ali on ne reaguje u opšte i predpostavljam da za njega nema konekcije jer je moj originalni imao sat mesto obrtomera. Stavio sam i merač temperature umesto mog koji ima samo lampicu, ali se merač trese ko lud i izvrće do kraja pa sam ga skinuo.
  2. Da li neko zna zašto km sat može da pravi problem na ovom modelu. Naime dešava mi se da u mestu vrti brojčanik za merenje prešenih km, a i brzinomer je stalno ili na 40 ili na preko 200, posebno mi je čudno da stojim na semaforu u mestu naravno a pokazuje skroz preko 200 kao da se kazaljka šlogira. Promenio sam celi sat i opet isto.
  3. Potrebna mi je informacija ako neko od članova zna, da li PUNTO Mk1. ima DPF filter i katalizator?
  4. Zdravo, da li se negde može naći ventilator za punto 1 , naime prestao je da radi prekidač za ventilaciju i interesu je me savet šta se tu sve menja i fali ?
  5. Da li su i dalje u ponudi ?
  6. Pozdrav, Nabavih jedan lep primerak Fiata Punto 1, pa su mi potrebni neki detalji kojih nemam na autu, a vas koji znate gde bih to mogao da nabavim molim da mi pomognete. Radi se o ovoj crnoj traci koja stoji bočno na vratima i krilu a interesuje me i onaj mali spojler koji ide pozadi iznad stakla.
  7. Da li je moguće da dođe Zastava Jugo 45 obzirom da je motor FIAT i da je iz prve serije, i najstariji primerak u Srbiji?
  8. Auto je iz Knjaževca a u Zaječaru samo živi vlasnica koja ga vozi, prvi vlasnik auta je njen otac koji ga je vozio do bolesti, inače auto sam probao jako lepo ide i bio je na prodaju za 1000e, jedno vreme ga nisam viđao ne znam šta se sada dešava sa njim.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...