Jump to content
FAS Goran

giosavic

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About giosavic

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Beograd
  1. Apsolutna preporuka za Atlas. Imao sam dva puta prilike da su mi potrebni i sve je proteklo glatko. okrenes broj, dodju brzo, voze putnike i auto gde im kazete. Ima i varijanta na ime a ne na auto pa vazi u kom god da si vozilu. Osim prevoza dva puta sam ih zvao jer sam mislio da ce trebati slep i sve se dogovorio ali posto sam uspeo sam da resim kvar na putu otkazao sam. Vrhunski su ljubazni i profesionalni. Slep sam imao iz unutrasnjosti ka Bg i iznenadio sam se kako su brzo stigli. Moje iskrene preporuke za Atlas ps. Pre njih sam imao zutu karticu AMSS i posle jednog...prvog i poslednjeg loseg iskustva sam odustao od amss
  2. Svaka cast. Velika investicija za mene. Nekako mi lakse dve po dve.
  3. :-) svako ima pravo da sebi izabere sta zeli. Ja verujem da je bolja GY iz Poljske nego tigrica iz Pirota. :-) Da je veca razlika u ceni pa da duze razmisljam. Ps. Ko jos kupuje sve 4 odjednom? :-)
  4. Good year ug8 ... 6.500din, wintera (tigar) 5.300. R15. @zhorz - nisu mi ovo prve gume koje sam kupio. :-) Imas zamerke na good year?
  5. Good year ultra grip 8... prezadovoljan. Preporuka cena za r15 je bila oko 1000 dindzi veca od wintere
  6. Samo da pozdravim, Mladen iz Bga, stillo 1.9jtd 2002. :-)

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...