Jump to content
FAS Goran

genijezr

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

About genijezr

  • Rank
    Il Nuovo

Profile Information

  • Location
    Zrenjanin
  1. Treba mi prednje levo krilo za fiat punto 2. Koje su cene i boja?
  2. Imam Fiat Punto 1.2 sa 8v iz 2001. i pitanje vezano za zamenu antifiriza. Antifriz su mi menjali majstori koji su mi menjali i nosač motora i amortizere, pa je bilo "daj donesi to ćemo mi za čas". Sada imam problem da u kabini kada dodam gas čujem klokotanje tečnosti kroz sistem, što je očigledno znak da još uvek ima vazduha u sistemu. Ja sam sutra dan već išta na put, pa sam na internetu pronašao da treba da uključim i grejanje u kabini kako bi sistem procirkulisao i izbacio višak vazduha, ali se to nije desilo. Nivo tečnosti u posudi je ostao isti, a na žalost i zvuk klokotanja. Posle sam išao i kod majstora koji me uveravaju da su na dva mesta ispuštali višak vazduha i da ne može više, a da će taj zvuk tj. višak vazduha posle izvesnog vremena nestati. Da li je neko imao sličan problem i da li može nekako da se reši ili će sve doći na svoje samo od sebe???
  3. Imam isti problem, a to je da se škripanje papučice kvačila pojavi u leto kada je toplo u prostoru kabine. Pročitao sam mnoge ideje i rešenja i odlučio sam se da iz kabine bez rasturanja sklopa podmažem osovinu i papučicu. Podmazivanje nisam odradio sa WD-om pošto, kao što je većina rekla, WD radi ODMAŠĆIVANJE, već sam za to koristio belu mast uspreju marke Motip (cena oko 600din). Ovo nije najbolje podmazivanje jer sigurno mast nije došla do svih površina, ali se razlika odmah primetila. A bogami i moja žena je primetila . Nečuje se ništa, a da li će i do kada to tako biti videćemo. Ako nekom nešto znači evo opisa sa boce: Ovaj proizvod je namenjen podmazivanju i sadrži u sebi dodatak teflona. Pruža dugotrajnu zaštitu i vrlo je otporan na kiseline, soli, visoku temperaturu do 150 C, vodu 90 C. Upotrebljava se kod aplikacija metal na metal, kao i metal na plastiku. Mesta primene: Kod semeringa, šarki od vrata, svi otvoreni zglobovi, spojevi kao i sva ostala mesta gde dolazi do mehaničkog trenja.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...