Jump to content
FAS Goran

Midian

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Midian

  • Rank
    Il Nuovo
  • Birthday 08/27/1987

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vrsac
  1. I da napomenem da smo imali nekada i Fiat 127,opasan auto,presao je preko 300 000 bez odrzavanja.Cale ga nije stedeo,sipao mu je krsh ulje iz koka kole dvolitre,benzin svercovan iz rumunije,isao je kao lud.Motor je 2 puta nadziveo limariju i ode u staro gvozdje pre 2 godine.Inace kupljen 1980. godine nov.Izgurao bi on mnogo vise da je cale vodio racuna,motor je bio u voznom stanju i dalje,ali imali smo cak 4 auta jedno vreme i neko je morao da se zrtvuje
  2. Au tesko pitanje za delove,znam da je isla lamela,korpa kvacila i druk lezaj,kostalo je oko 6000 dinara u beogradu,onda je riknuo neki elektronski dodavac goriva(gasa) koji je kostao 40 evra.Sekvent jeste,desilo se par puta da uvlaci fals vazduh ali to se lako resi parcetom gume.Za ruke stvarno ne znam,auto se servisira u ovlascenom lada servisu,a posto smo dobri sa gazdom cesto i nece da nam naplati. Za motore stvarno ne znam,nije nikad bilo problema,komsija iznad isto ima nivu i kaze da ima problema sa sitnicama,tipa zezaju ga zmigavci,svetla itd. Bullbar je montiran u Minhenu,kostao je 1500 evra pre par godina,skupo jako ali drugar je lud za takvim stvarima i stavio je najskuplji,posle toga je vozio godinu dana i prodao meni.
  3. Pa dobro realno takvo vozilo ovde ne uspeva,velika kubikaza i potrosnja+registracija.Mnogo je to para.
  4. Korozija se hvata na spojevima krila,i to sitno nesto,mada to se planira srediti.Sto se tice drugih delova tu je sve u redu.A pouzdanost,vecina kaze da su nepouzdane,ova je izgurala do Holandije i nazad,sa mehanikom nije bilo problema,promenjena lamela samo,vozi se bas dosta i svaki dan.Samo redovno odrzavanje i sluzice kao i svaki drugi auto.Najvise volim zimi,kad na -20 pali na pola kljuca i kad po snegu treba da stignem do kuce,a svi ostanu zaglavljeni iza mene Zavrsna obrada je losa,zveckaju plastike pri odredjenim brzinama ali ajde sta da se radi,ipak je to terensko vozilo.E sad sto mene cudi je njihova cena koju dobro drze.Nudio mi je lik u zamenu za nju Cadillac Ambassador,kljuc za kljuc,bez doplate.
  5. Vozio sam ovo cudo,vuce bolje nego neki auto...bas sam se iznenadio
  6. Ajd da dodam za Nivu jos koju rec,kupljena sa 29 000 od drugara,sada ima 94 000.Ugradjen plin,Cobra bull bar napred,ima lepu muzikicu,Aiwa 180w.Pogon permanentan na svim tockovima uz mogucnost redukovanja prenosa i blokade centralnog diferencijala.Kao terenac se pokazala gotovo nezaustavljivom na mnogim preprekama(blato,sneg) mada sam uspeo 2 puta da je zaglavim da me je traktor cupao.Evo jos koja slikica Sa snimanja emisije Vrele Gume Malo sa terena Parkirana u kanalu I jedan klip opasnog sporta,pentrao sam se uz jako strmu ulicu koja je zaledjena od ispod.
  7. Da,podsecaju malo na Snaucere pa ih ljudi brkaju,mada im je karakter nebo i zemlja.Imam ukupno 9 pasa trenutno
  8. Pa ne znam da li je zgodno otvarati jos jednu temu za Nivu?Ako moderatorima ne smeta meni nije problem Iako sam postavio jednu sliku u temi za Fiata.Sto se tice pasa imam Fox Terijere i Ruske Terijere.Trenutno imam stence,4 zenke na prodaju od ovih Foxova..
  9. Bojan iz Vrsca,22 godine,student na Megatrendu,inace se profesionalno bavim uzgojem pasa,u slobodno vreme sviram gitaru,voznja bicikla i Dzudo,moj omiljeni sport.Od vozila imam Fiat Uno i Ladu Nivu.Pozdrav
  10. Nov sam na forumu,pa da predstavim i svoj auto.U pitanju je Fiat Uno 45S Fire,89' godiste,na satu ima 73 000 km.Auto je stvarno mazen i pazen,sve je u perfektnom stanju,mnogi ne veruju da je star 20 godina jer nigde nema rdje i tragova propadanja izuzev na felnama koje su propale jer ih je pas cesto zapisavao.Veoma sam zadovoljan,sasvim lepo ide za tu kubikazu,tih je i mali potrosac. Evo i slika koje doduse i ne govore mnogo jer je u vreme slikanja bio u garazi i prasnjav I malo bolje,pored mog drugog auta,Lada Niva 1.7i,2002 godiste. E sad,moja zelja je Fiat Coupe 2.0 20v,ali realnost je malo drugacija i to ce najverovatnije biti Alfa 156.

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...