Jump to content
FAS Goran

BojmeNS

Members
  • Content Count

    280
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BojmeNS


  1. w2fwxh.jpg

     

    FIAT, ALFA, LANCIA + UNIVERZALNA DIJAGNOSTIKA NA SRPSKOM
    UGRAĐEN DIP SVIC TAKO DA KOD FIAT GRUPACIJE OSIM MOTORNOG KOMPJUTERA CITA I ABS, SERVO, SERVISNI INTERVAL A KOD NOVIJIH MODELA AIRBAG, BODY, SASIJU ITD.                                                 Kompatibilan sa svim vozilima od 2000. do danas, a koja su u skladu sa OBD2 specifikacijom(uključujući CAN protokol). Čita, identifikuje i poništava kako generičke tako spedifične proizvodjačke kodove greške (DTC i MIL off), kao i tzv. pending ("na čekanju") kodove.                                                                 
    Iščitiva status i poništava indikator kvara (tzv. MIL status indikator).                                                        

    Uz ELM 327 obdII kabel idu sledeći programi :                                                                 
    - ScanMaster-ELM- univerzalan program- SRPSKI JEZIK
    - Fiatecuscan 3.6- FIAT, ALFA, LANCIA- SRPSKI JEZIK
    - Multiecuscan 2015- FIAT, ALFA, LANCIA- SRPSKI JEZIK

    Program Fatecuscan / Multiecuscan podržava: identifikaciju ECU, iščitavanje i brisanje grešaka DTC, prikaz stanja parametara rada motora, numerički i grafički, test aktuatora, detaljne opise za svaki kod greške - DTC, test u voznji, ISCITAVA PRAVU KILOMETRAZU IZ ECU, omogucava pracenje raznih parametara kao sto su napon altenatora, temperatura vazduha, broj obrtaja, brzina kretanja vozila. Moguca su razna ispitivanja kao sto su ukljucenje ventilatora hladnjaka, klime, pumpe goriva, brisanje servisnog intervala, pristupanju el. Servo volanu i jos mnogo togo u zavisnosti sta auto ima od opreme . (UGRAĐEN DIP SVIC TAKO DA OSIM ECU CITA I ABS I SVE SERVO VOLANE KOD ITALIJANA ITD. )
    Program scanmaster je jedan od najboljih programa kao univerzalan i radi vecinu benzinaca proizvedenih od 2000 a dizela od 2003 pa do 2015 godine. Radi motor i parametre!                                                                 

    100% TESTIRANO 

     

    Cena 4500dinara

    0692656367

     

Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...